📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stomia w sekunde ??????
dennissliwa napisał/a:
Stomia w sekunde ??????
Jeśli nie wiesz co to stomia to po prostu wpisz w google...
Co tu się w ogóle odjaniepawliło?
OnucaSsie napisał/a:
Co się dzieje na filmie?
Jakaś ekipa sobie jedzie autem, chyba wiedzą, że ktoś ich ściga bo się nerwowo oglądają za siebie, w pewnym momencie zostają dogonieni przez oprawców i chyba ostrzelani z broni palnej, kierowca dostaje kulkę w jelita a reszta stara się wezwać pomoc/policję
regal napisał/a:
Jakaś ekipa sobie jedzie autem, chyba wiedzą, że ktoś ich ściga bo się nerwowo oglądają za siebie, w pewnym momencie zostają dogonieni przez oprawców i chyba ostrzelani z broni palnej, kierowca dostaje kulkę w jelita a reszta stara się wezwać pomoc/policję
Zatrzymanie się na poboczu w nocy raczej nie było najlepszym pomysłem.
ja cały czas myślałem ze ta laska chce wymiotować i po to sie typ zatrzymał
Ja na początku myślałem że gruba zarzyga pół auta a tu taki zwrot akcji
Ktoś tu do szkoły nie chodził. Stomia jest po lewej stronie zakladana bo tam jelito grube jest bardziej dostępne. A on dostał w prawe żebro więc bardziej żołądek, trzustka
brede napisał/a:
Ktoś tu do szkoły nie chodził. Stomia jest po lewej stronie zakladana bo tam jelito grube jest bardziej dostępne. A on dostał w prawe żebro więc bardziej żołądek, trzustka
Tylko wiesz że obraz jest na odwrót prawda? Więc dostał w lewą stronę
pajdaq napisał/a:
niech ktoś streści w 3
Napad, strzał, rana.
pajdaq napisał/a:
no może 42 słowach
Samochodem podróżują 4 osoby, rozglądają się nerwowo, jakby obawiały się kogoś ich śledzącego. Zatrzymują się na poboczu drogi, wyciągają telefony, dokądś dzwonią, kto wie, może po pomoc? Nagle ktoś przebiega za ich pojazdem i podbiega do okna od strony kierowcy, dalej to...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów