📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Łopata również może służyć do zakopania zwłok... tak tylko przypominam.
Łopatą to dostał ten w czewonm .Ten co leży i wzywa swoich szamanów dziwnyną mową zajebał łbem o murek ( zamortyzował upadek tego w czerwonym)
ofens14 napisał/a:
Łopatą to dostał ten w czewonm .Ten co leży i wzywa swoich szamanów dziwnyną mową zajebał łbem o murek ( zamortyzował upadek tego w czerwonym)
Gratuluję oka! Nie, nie tego. Chodziło mi o kakaowe. Po Waszej schadzce w zeszły piątek Halman opowiadał mi, że jest moc.
Przypomniała mi się gra Postal 3 i bieganie ze szpadlem za ludźmi
chorym napisał/a:
Dziwne że nikt nie poruszył tematu murzynów w pracy
A co tu gadać... Te jebane smoluchy nie nadają się nawet do ciągania taczki na budowie.
chorym napisał/a:
Dziwne że nikt nie poruszył tematu murzynów w pracy
przecież oni nie pracowali tylko się napierdalali
Z cyklu: "Czego to nie zrobi murzyn, żeby nie pracować", nawet łopatę na łeb przyjmie, byle się wywinąć od roboty jebany bambo.
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów