To dość głośno o tym w mediach było.
Mój kolega z którym graliśmy w tej samej drużynie piłkarskiej za małolata pojechał po swojego młodszego brata na dyskotekę.
Typ przyjebał się do niego, że jego brat coś na niego powiedział, a że mój kolega bo tak też był wychowany by nie szukać zaczepek itd po prostu przepraszał i chciał normalnie odjechać ze swoim bratem do domu.
Dostał szybkiego prawego / lewego gdzie po uderzeniu upadł i uderzył głową o chodnik..
Zabrali kolegę do szpitala gdzie niby nic nie wykazało, że jest wszystko ok .. po dwóch dniach mówił, że go głowa boli itd ...
Chłopak zmarł w wieku 21 lat bo miał krwiaka wewnętrznoczaszkowego.
Potem co się okazało typ który go uderzył był bokserem i spierdolił za granicę Polski i musi teraz spać z otwartymi oczami bo ENA na nim wisi.
Więc drogie dzieci jeśli macie zamiar pokazać jakimi walecznymi kogucikami jesteście lepiej zastanówcie się kilka razy czy warto kogoś uderzyć czy też jest powód czy nie. Nie jest wstydem wycofanie się z danej sytuacji w której można dostać przysłowiowy wpierdol. czy komuś go ofiarować.
To jest normalne myślenie świadomego człowieka.
Chyba, że ktoś chcesz by ktoś Cię niósł w ostatnim porzegnaniu w trumnie.
Ty byś jak ten żyd nadstawił policzek i czekał na wpierdol od dziadka, zesrał się to dostał na pizdę, tyle.Takie zachowania są spowodowane brakiem świadomości kary. Publiczne egzekucje za przestępstwa nawet mniejszego kalibru niż zabójstwo wiele by zmieniły w myśleniu takiego debila.
Ty byś jak ten żyd nadstawił policzek i czekał na wpierdol od dziadka, zesrał się to dostał na pizdę, tyle.
Znasz cały kontekst tej sytuacji? Pokazali Ci 38 sekund filmu i już wiesz co się wydarzyło. Czasami aż nie wierze jak łatwo można manipulować ludźmi.
Oczywiście że znam inaczej bym sie nie wypowiadał, szukanie nie boli, nie masz racji.
Znasz cały kontekst tej sytuacji? Pokazali Ci 38 sekund filmu i już wiesz co się wydarzyło. Czasami aż nie wierze jak łatwo można manipulować ludźmi.
Oczywiście że znam inaczej bym sie nie wypowiadał, szukanie nie boli, nie masz racji.
W takim razie proszę udowodnij mi że nie mam racji to natychmiastowo zwrócę Ci honor.
Wysil się i znajdź genezę zajścia skoro jesteś taki bystry.
W takim razie proszę udowodnij mi że nie mam racji to natychmiastowo zwrócę Ci honor.
Wysil się i znajdź genezę zajścia skoro jesteś taki bystry.
Czyli gówno wiesz, ale zwracam Ci Twój cygański honor
Tak sobie tłumacz synu krzywej muchy i garbatego pająka
Czyli gówno wiesz, ale zwracam Ci Twój cygański honor
Nie musicie dziekowac za radę, jestem ekspertem i pisze to z dobrego serca
Shocking CCTV footage shows the moment a man was punched to the ground in the street and left with 'catastrophic' injuries that have ruined his life, a court heard.
Michael English, 30, was locked up for assaulting the 49-year-old man after asking him for a light outside Gi-Gi's takeaway in Middlesbrough.
The victim falls to the ground unconscious after a second punch, causing injuries including a brain bleed and put him in a coma, Teesside Crown Court heard.English approached and asked for a light outside the pizza shop at about 2.15am on July 9 last year.
W skrócie ten starszy zapytał o ogień a młodemu coś odjebało do łba. www. liveleak. com/view?i=c4c_1490048697 (nie mogę urlować)
@2xup Wersja z LiveLeakcom
W skrócie ten starszy zapytał o ogień a młodemu coś odjebało do łba. www. liveleak. com/view?i=c4c_1490048697 (nie mogę urlować)
Nie starszy, tylko młodszy spytał o ogień, a starszemu odjebało. Naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem, uczą tego już w gimnazjum, a w liceum doskonalą.
"Michael English, 30, was locked up for assaulting the 49-year-old man after asking him for a light outside Gi-Gi's takeaway in Middlesbrough."
TŁUMACZENIE:
Michael English, (lat) 30, został aresztowany za napaść na 49-letniego mężczyznę po poproszeniu go o ogień na zewnątrz "Gi-Gi takeaway" w Middlesbrough.
Brawo mordeczko, ktoś z mózgiem w owej konwersacji, jak nie pokażesz palcem to nawet bałwany dupy nie ruszą i nie znajdą źródła, a jak znajdą to jeszcze chujowo przetłumaczą
Nie starszy, tylko młodszy spytał o ogień, a starszemu odjebało. Naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem, uczą tego już w gimnazjum, a w liceum doskonalą.
"Michael English, 30, was locked up for assaulting the 49-year-old man after asking him for a light outside Gi-Gi's takeaway in Middlesbrough."
TŁUMACZENIE:
Michael English, (lat) 30, został aresztowany za napaść na 49-letniego mężczyznę po poproszeniu go o ogień na zewnątrz "Gi-Gi takeaway" w Middlesbrough.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów