18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
0to 2017-03-21, 0:10
mjota nim jak szatan !
Zgłoś
TT4 2017-03-21, 0:59 17
Edit: Człowiek doznał krwotoku wewnątrzczaszkowego co doprowadziło do śpiączki.

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2017-03-21, 4:01
TT4 napisał/a:

49-latek doznał poważnych urazów głowy. Middlesbrough, UK.

No a kurwa urazow czego mial dostac? Pępowiny???
Zgłoś
Fijau 2017-03-21, 8:32 1
nie strasz nie strasz bo sie zesrasz
Zgłoś
Podporucznik_Bao_Bao 2017-03-21, 10:43 1
Tak mu przyjebał, że aż stracił równowagę
Zgłoś
RedIsGood 2017-03-21, 11:00 63
Dwie lepy i uderzenie głową o chodnik. Dla dziadka szpital albo grób a dla młodego więzienie i seks analny w pakiecie. Na pewno było warto Dzisiaj lansuje się sporty walki, gówniarzeria uczy się jak uderzyć aby znokautować i zapominają, że ulica to nie ring a krawężnik to nie mata. Lekarz też na miejscu nie czeka.

Jezus był lewakiem.
Zgłoś
pazuzu 2017-03-21, 12:29 11
Głupi gówniarz (tak wiem pleonazm) widac że po pierwszym strzale koleś ma dość a ten bezmyślenie go tłucze dalej, ja bym mu wpierdolił zarzut próby zabójstwa
Zgłoś
Wiewór 2017-03-21, 12:58 9
W Polsce to pewnie było by pobicie i wyrok w zawieszeniu. W UK zapewne będzie to zabójstwo i skończy w więzieniu jako schowek na kutasy dla muzułmanów.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
xorxor 2017-03-21, 13:54 4
toż to dziadek był agresywny. ja za dużo już widziałem, jakby do mnie ktoś tak agresywnie i blisko podchodził już dawno bym zajebał . owsem drugi cios był zbędny ale: 1 dziadek sie ogarnął i podniósł ręce wiec mogł chcieć kontrować. 2 nie wiem czy byliście kiedyś doprowadzeni do konieczności obrony życia i zdrowia - ciezko jest myśleć o zdrowiu agresora.

fakt jest prosty - atakujesz, to bierzesz konsekwencje na siebie. niestety prawo często działa inaczej.
Zgłoś
WizarD90 2017-03-21, 14:12 5
Nie jestem agresywnym człowiekiem i nigdy nie szukam dymów bez powodu. Ale ostatnio zwróciłem uwagę, że częściej mam problem z agresywnymi spróchniałymi dziadami 50+, niż z młodymi "gniewnymi" jak nie taksiarz, to jakiś Roman w barze, co se przypomniał jak był w wojsku, a to znowu jakiś cieć parkingowy, jak kierowca przez szybę drze ryja to na bank min. 40lat. Mam 26lat 192 cm wzrostu i ważę 89kg i szczególnie mnie to dziwi bo dziady z reguły mają maks 160 w kapeluszu. Więc jeżeli ktoś jest na tyle głupi, że nie potrafi oszacować realnych szans na wygraną, to niech sie nie dziwi, że ktoś kto nie będzie miał tyle cierpliwości co ja i mu po ludzku przypierdoli za takie szympańskie tańce godowe.
Zgłoś
realign 2017-03-21, 14:52
Ja waże tyle przy wzroście 173, a gruby nie jestem. I to jest moj naturalny antynapad
Zgłoś
WalkingStephen 2017-03-21, 15:03 1
Osobiście po tych kilku sekundach przed uderzeniem wnioskowałbym, że stary się przypierdolił do młodego gdy ten bajerował laskę (widać, że laska szczególnie nie przejęła się tym że stary dostał po mordzie, jak również nie poszła za/z młodym) i pewnie zaczął coś pierdolić, gdy usłyszał żeby wydupcał to postawił się do młodego co skończyło się jak się skończyło. Tak było
Zgłoś
wisniowylk 2017-03-21, 15:18 3
WizarD90 napisał/a:

Nie jestem agresywnym człowiekiem i nigdy nie szukam dymów bez powodu. Ale ostatnio zwróciłem uwagę, że częściej mam problem z agresywnymi spróchniałymi dziadami 50+, niż z młodymi "gniewnymi" jak nie taksiarz, to jakiś Roman w barze, co se przypomniał jak był w wojsku, a to znowu jakiś cieć parkingowy, jak kierowca przez szybę drze ryja to na bank min. 40lat. Mam 26lat 192 cm wzrostu i ważę 89kg i szczególnie mnie to dziwi bo dziady z reguły mają maks 160 w kapeluszu. Więc jeżeli ktoś jest na tyle głupi, że nie potrafi oszacować realnych szans na wygraną, to niech sie nie dziwi, że ktoś kto nie będzie miał tyle cierpliwości co ja i mu po ludzku przypierdoli za takie szympańskie tańce godowe.

Widać że mało w życiu jeszcze widziałeś, poniekąd masz rację lecz nie oceniałbym przeciwnika po jego gabarytach.
Zgłoś
Zadi_ 2017-03-21, 15:46 14
49-lat to dziadek? to ile wy kurwa macie, 7?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów