Ciapak w Holandii nie miał biletu i przy kontroli uderzył panią konduktor w twarz łamiąc jej nos. Kolega pani konduktor trochę się zdenerwował zaistniałą sytuacją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nemrod90 napisał/a:
Za 20 lat biały Niemiec
pamiętaj że mamy lata 20-ste, wielki kryzys itd, więc najdalej za 10 lat biali niemcy będą mieli piękne czarne mundury od Hugo Bossa i parabellum przy pasku. Historia kołem się toczy.
trekkingshop_pl napisał/a:
Za wcześnie powiedzieć, że się Europa budzi, ale 2-3 lata temu pani ze złamanym nosem by mu jeszcze galę ojebala.
A może właśnie mu ojebała gałe i gość się wkurwił....bo to była jego żona?
Jak to było? Refugess Welcome? Mają to co chcieli.
mwaski napisał/a:
Aha, z powodu zachowania jednego pojeba, wszystkich do pieca.
A jak Polak odwali jakiś numer, to tak samo?
[ kwik, że Polacy nie popełniają przestępstw za 3... 2... 1... ]
Jasne, że nie z powodu jednego pojeba wszystkich do pieca. Ale musisz być ślepy albo chujowy w czytaniu danych, skoro twierdzisz, że to jednostkowe zachowania. Nie mam nic do ludzi pracujących, płacących podatki i zsocjalizowanych. Ale jeśli jeden z drugim szmatoglowym woli przenosić swoje prawa, od których tak spierdalali do Europy, to od razu bym kopa na powrót strzelił.
banerr napisał/a:
Pierdolony rasista.
Daj spokoj czarnuchowi, nie jego wina ze nie potrafi sie odnalezc w europie. Zobaczyl bialych ludzi i mu odjebalo. Zycie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów