Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tym wspaniałym wpisem udowodniłeś nie tylko,że jesteś rasistą ale też ,że Twoi rodzice to biedaki umysłowe i spłodziły kolejnego biedaka umysłowego, który swoje przekonania stawia wyżej od logiki. To by świadczyło dalej o tym,że własciwie każde Twoje przekonanie może być oparte nie na faktach a na Twoim widzimisię. Co za tym idzie. Jesteś kretynem. Nie pozdrawiam,
O jeju... Też jestem rasistą.... No straszne.... Straszne...
Nagrode za to, że jest mentalnym nigerem?? Niczym sie nie różni od dzikusów skaczacych po glowie, i zadajacych ciosy z partyzanta. Na dodatek jeszcze salut rzymski, tym bardziej kwalifikuje do utylizacji.
Kochany chrześcijaninie... Więc dalej pozwalaj sobie pluc w mordę i kopać w plecy. Zjebana religia niewolników i maluczkich żeby po całym dniu batowania się pomodlić i wierzyć że ktoś ci kiedyś wynagrodzi krzywdy. Sramen
PS. Lwusow i prokolorowych uprasza się o pójście w pizdziec
Kochany chrześcijaninie... Więc dalej pozwalaj sobie pluc w mordę i kopać w plecy. Zjebana religia niewolników i maluczkich żeby po całym dniu batowania się pomodlić i wierzyć że ktoś ci kiedyś wynagrodzi krzywdy. Sramen
Co ty pierdolisz. Gdzie on coś o religii pisał imbecylu? Ty umiesz czytać, czy na wyczucie zgadujesz co znaczą literki. Weź ty wracaj do tego pierdla kacapie w pizdiet
Nagrode za to, że jest mentalnym nigerem?? Niczym sie nie różni od dzikusów skaczacych po glowie, i zadajacych ciosy z partyzanta. Na dodatek jeszcze salut rzymski, tym bardziej kwalifikuje do utylizacji.
nie podniecaj się za bardzo, po prostu najczęściej to murzyni tak robią, jeszcze znienacka i zupełnie bez przyczyny,
pisano nawet o modzie, więc jak wpierdol da biały, temu co jak widać cwaniaczył, to wielu ma z tego uciechę
No ale jak widać średnia IQ na sadisticu jest to jakieś 80, dlatego nie widzicie problemu w takim zachowaniu. Do szkoły wracać, zamiast walić konia do odciętych głow.
Tylko dlatego że twoja babka/matka nie zatrzymała patologii twojej rodziny nie znaczy że wartości chrześcijańskie nie maksymalizują dobra społeczności
Pochodzisz z narodu który od paruset lat leży na łopatkach, gdzie matki chowają swych synów w zgodzie by jeden przez drugiego pchał się do najładniejszej dziury we wsi bo tylko to jest zgodne z ich wybujałym estetycznym pojmowaniem świata zwykle przez te samą religie powodowanym
Matki, babki które w dupie mają to że prawdziwa zmiana zajmuje czas i że stare jak starobiblijny Noe musi odejść by nastało nowe. Wszystko na teraz, na zaraz, a coniedzielne msze to dla większości tego motłochu tylko rodzaj katharsis by masy mogły pościć w zapomnienie to co odjebaly hujowego przez cały tydzień i żeby przez te godzinę mogły pomarzyc co to im bozia nie da w przyszłym tyg.
Wiara traktuje o tym jak zachowasz się w chwili słabości ale masy czerpią swą moc nie z wiary tylko z obrządku i fałszywego poczucia wspólnoty
Wiara o której wspominasz i która winisz to rzecz drugorzędną dałbyś temu motłochowi islam albo judaizm to dalej odpierdalalby to samo.
Ale ten pijus obijający się o ludzi i pewnie "Dła szefu pincisiąt groszy" swoim zachowaniem zawsze pasywnie zbiera sobie na wpierdol od kogoś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów