Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie interesuje mnie powod, jesli bialy czlowiek spuszcza wpie**ol brudasowi to powinno sie takiemu kupic cysterne wodki i dozywotni karnet na k***y w nagrode.
Tym wspaniałym wpisem udowodniłeś nie tylko,że jesteś rasistą ale też ,że Twoi rodzice to biedaki umysłowe i spłodziły kolejnego biedaka umysłowego, który swoje przekonania stawia wyżej od logiki. To by świadczyło dalej o tym,że własciwie każde Twoje przekonanie może być oparte nie na faktach a na Twoim widzimisię. Co za tym idzie. Jesteś kretynem. Nie pozdrawiam,
Nie interesuje mnie powod, jesli bialy czlowiek spuszcza wpierdol brudasowi to powinno sie takiemu kupic cysterne wodki i dozywotni karnet na kurwy w nagrode.
Dobrze, a teraz wracaj do lekcji.
Nie interesuje mnie powod, jesli bialy czlowiek spuszcza wpierdol brudasowi to powinno sie takiemu kupic cysterne wodki i dozywotni karnet na kurwy w nagrode.
Nagrode za to, że jest mentalnym nigerem?? Niczym sie nie różni od dzikusów skaczacych po glowie, i zadajacych ciosy z partyzanta. Na dodatek jeszcze salut rzymski, tym bardziej kwalifikuje do utylizacji.
Piwko.
Co, jeśli czarnuch dostał kopa bez powodu? Ten białas równie dobrze mógł tobie zajebać kopa z nudów, a ty takim patusom przyklaskujesz. Niezły z ciebie kretyn. Co do filmiku, to dwa odpady do utylizacji.
Co, jeśli czarnuch dostał kopa bez powodu? Ten białas równie dobrze mógł tobie zajebać kopa z nudów, a ty takim patusom przyklaskujesz. Niezły z ciebie kretyn. Co do filmiku, to dwa odpady do utylizacji.
Jak czarnuch mógł dostać bez powodu?
Nie ma takiej możliwości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów