Porównanie Nokii Lumia 920 i iPhone'a 5. Fiński producent obiecywał, że wyświetlacz w jego smartfonie będzie można obsługiwać nawet w rękawiczkach. Sprawdzamy jak prezentuje się to rozwiązanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ten biały najwidoczniej nie odblokowany ;p hehehe
Srajfon nie dał rady
Jestem posiadaczem iphona. I tylko jedno mnie zastanawia po kiego chuja ja mam uzywac rekawiczek?
W mojej nokii 500 także da się posługiwać w rękawiczkach.
piotrek_asia napisał/a:
Jestem posiadaczem iphona. I tylko jedno mnie zastanawia po kiego chuja ja mam uzywac rekawiczek?
Żeby Ci potem ręce gównem nie śmierdziały
posiadam lumię 800 naprawdę że jest to najlepszy telefon jakiego do tej pory miałem, no może po za nokią 3310.
extrime Następny tłuk na sadolu... Chciałeś przykozaczyć, ale zrobiłeś z siebie kretyna
TT~ Napisał, że się może mylić, nie był pewien i to zaznaczył.
A taki extrime fifarafa...
rezystancja - opór
Poczytaj zanim napiszesz cokolwiek pseudointeligencie...
extrime napisał/a:
Digitizery są pojemnościowe (rezystancyjne ) i oporowe.
TT~ Napisał, że się może mylić, nie był pewien i to zaznaczył.
A taki extrime fifarafa...
rezystancja - opór
Poczytaj zanim napiszesz cokolwiek pseudointeligencie...
Akire napisał/a:
Żeby Ci potem ręce gównem nie śmierdziały
A pewnie w domu szajsung i podnieta jaki to ma pro telefon z androidem ;d
Mam nokie e-52, działa zajebiście, jest mniejszy od tych srajfonów i innych dotykowych gówien. więc bez problemu mieści się w kieszeni, do tego ma całkiem przyzwoitą nawigacje i uwaga można nim dzwonić, pisać smsy!!! bo do tego pierwotnie służył telefon, a nie do lansowania się w gimbazowni. ciekawi mnie czy przeciętny użytkownik srajfona chociaż w 1/30 wykorzystuje jego funkcje.
WoW, można obsłużyć rękawiczkami. Moja stara jak świat Nokia potrafi to od wielu lat. Może dlatego że ma klawisze zamiast super ekranu który puszcza filmy, robi zdjęcia, wyświetla gierki, widżety i inne appy i robi generalnie wszystko inne poza poprawnym dzwonieniem.
Radzimierz napisał/a:
Śmieszą mnie tacy ludzie. Jak się nie podoba to nie kupuj i uszanuj zdanie innych. Ciekaw jestem z czego się to bierze?
Psycholog by pewnie powiedział, że to głęboko ukrywana zazdrość i chęć posiadania tego, ale ja powiem, że to zwykła zawiść polaczków co dopiero się ze wsi urwali i nie potrafią się pogodzić z postępem techniki, ale co ja tam wiem...
To kup sobie jeszcze piekarnik z funkcją przeglądania obrazków, lodówkę z całym barem i samoczyszczący się kibel. A najlepiej to sobie zbuduj inteligentny dom, ale najlepiej na jakimś totalnym zadupiu, bo przecież skoro masz nowoczesną technologię to możesz obyć się bez ludzi. I chuj mnie obchodzi, że ta technologia ułatwia mi życie jak więcej czasu zabiera mi nauka supernowoczesnych urządzeń i programów niż zrobienie tej samej czynności "staromodnym" sposobem.
wydaje wam sie, ze jak nokie mozna obslugiwac w rekawiczkach to jest duuuuuuuuzo lepszym telefonem? mialem nokie z tym wyswietlaczem (nie mam za chuja pojecia, jak sie to nazywa ale dotyk byl nie za pomoca impulsu elektrycznego tylko na nacisk dzialal) i to bylo takie gowno, ze szok. Musialem wyswietlacz dociskac zeby cos sie przesuwalo, a gdy dociskalem to zmiejszalo sie moje pole manewrowania tak wiec paskami stron na internecie itp nie moglem juz przeciagac albo czegos gdy czytalem ;p ogolnie straszna lipa, bo czesto nie dzialal tak jakbym tego wymagal. Teraz mam samsunga galaxy mini 2 czy cos takiego, niby gorszy aparat i inne gowna ale jest wyswietlacz na ten caly impuls elektryczny, a w praktyce to jest dla mnie poprostu niebo. Nie wymagam od telefonu wiele, nie potrzebne mi sa jakies nie wiadomo jakie funkcje i mozliwosci. Poprostu zeby telefon procz dzwonienia dzialal plynnie i sprawnie. A to jest wedlug mnie nie mozliwe w wyswietlaczach nokii
Ja pierdolę, niektórzy to chyba nigdy z domu nie wychodzą, o jeździe na nartach nie wspominając.
Usiądź cieciu jeden z drugim na wyciągu krzesełkowym przy -10 stopniach i spróbuj odebrać dotykowy telefon. I niech ci łapy odmarzną a potem telefon przymarzł do pustego łba.
Usiądź cieciu jeden z drugim na wyciągu krzesełkowym przy -10 stopniach i spróbuj odebrać dotykowy telefon. I niech ci łapy odmarzną a potem telefon przymarzł do pustego łba.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów