ciekawa reklama
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam N8 od 2 lat. Zajebisty sprzęt. Szczególnie wyjście HDMI i nadajnik FM. Oprócz tego świetna integracja z różnymi systemami operacyjnymi do przesyłania plików w lanie (przez dukto). Najlepszy model Nokii.
Ah i zapomniałem dodać. Aparat 12Mpixów. Tyle co w dobrej lustrzance. N8 ma też obiektyw Carll Zeiss Naprawdę dobry sprzęt.
A i jeszcze jedno. Mikrofon stereo i nagrywanie full HD w 35 fps Żadne inne gówno tego nie potrafi.
Nokia sprzedawała ten model jako "Komputer mobilny" i nie ma w tym w ogóle przesady.
Ah i zapomniałem dodać. Aparat 12Mpixów. Tyle co w dobrej lustrzance. N8 ma też obiektyw Carll Zeiss Naprawdę dobry sprzęt.
A i jeszcze jedno. Mikrofon stereo i nagrywanie full HD w 35 fps Żadne inne gówno tego nie potrafi.
Nokia sprzedawała ten model jako "Komputer mobilny" i nie ma w tym w ogóle przesady.
taaaa, 12 Mpx, przy matrycy wielkości kropki stawianej na końcu zdania....
N8 ma do teraz największą matrycę w telefonach - 1/2,3.
kocur napisał/a:
taaaa, 12 Mpx, przy matrycy wielkości kropki stawianej na końcu zdania....
Ignorant: gsmarena.com/nokia_n8-3252.php
Wszystko fajnie pięknie , ale symbian ...
stack_pointer napisał/a:
720p to żadne full hd.
XPERIA S. Aparat 12mpx, nagrywanie full HD(1080p), android 4.0.4, 1.5GHz 2 rdzenie, wyświetlacz o zagęszczeniu pikseli HD z BRAVIA ENGINE 4,3 cala. czy nokia nie jest przy tym w tyle, jeszcze na symbianie(poległym już systemie)
@stack_pointer
Powiem tak: aparat jak w każdym innym fonie - GÓWNIANY!
Do wiadomości lustrzanki SONY Alfa (w zależności od modelu) moją od 10,1 do około 14 Mpix, więc jeżeli uważasz że zdjęcia z telefonu są w takiej samej jakości jak zdjęcia z lustrzanki to zapewne jesteś świetnym fotografem.
Powiem tak: aparat jak w każdym innym fonie - GÓWNIANY!
Do wiadomości lustrzanki SONY Alfa (w zależności od modelu) moją od 10,1 do około 14 Mpix, więc jeżeli uważasz że zdjęcia z telefonu są w takiej samej jakości jak zdjęcia z lustrzanki to zapewne jesteś świetnym fotografem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów