18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Non omnis moriar
Vis_PL • 2014-01-28, 22:39
Czas nagli! Świadkowie historii,a zwłaszcza weterani odchodzą już do wieczności.Ekipa młodych ludzi chce temu zapobiec tworząc projekt "Non omnis moriar"

Chłopaki dopiero się rozkręcają,ja im życzę powodzenia.

Tu macie linki do FB i YT jak się nie podoba to chuj mi w dupę

youtube.com/user/nonomnismoriar3945?feature=watch

facebook.com/nonomnismoriar

A chuj w dupę wszystkim!
Zgłoś
_Optimus_ 2014-01-29, 12:05 2
Nigdy bym nie przypuszczał, że dzięki dwóm chłopaczkom z pryszczami, czytającymi coś tam z kartki na filmiku z YT zacznę znowu choć odrobinę wierzyć w przyszłość tego narodu. Nie wiem jak wy, ale ja zaczynam poszukiwania w swojej okolicy. Brawo!!
Zgłoś
o................n 2014-01-29, 14:24
takich akcji było już tysiące - samodzielne szukanie, w grupach, jako reporter... ba! były nawet wycieczki połączone z opowiadaniami weteranów (swoją drogą ja trafiłem z klasą na weterana Westerplatte w ramach wycieczki szkolnej, ale z jakiegoś powodu WSZYSTKO co dobrego wydarzyło się on przypisywał sobie -"Ja poszedłem...", "Ja zastrzeliłem...", "Ja podpaliłem..."). A ile podobnych akcji dokonało już muzeum powstania Warszawskiego...

Koła nie odkryli, ale gratuluję inicjatywy.
Zgłoś
peniseusz 2014-01-30, 23:11
niech czym prędzej przeprowadzą wywiad z Jaruzelskim - wielokrotnie odznaczanym bohaterem II WŚ, niech opowie o walce z ukraińskimi bandami z UPA.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgłoś
dawiddb 2014-02-03, 13:25
Cenna inicjatywa.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów