Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gary gan gary gan czyli on ma pistolet on ma pistolet
uczę się angielskiego bo jadę do USA
Zbysław napisał/a:
krzyżyk na drogę i nie wracaj
"Złodzieje staranowali Toyotę Rav4 i ukradli 20 000 dolarów zdezorientowanemu kierowcy, podczas bezczelnego napadu na Upper East Side w sobotę, podają źródła policyjne"
Mało opłacalna robota, biorąc pod uwagę, że pojechali na nią S klasą coupe

Marian_Koniuszko napisał/a:
"Złodzieje staranowali Toyotę Rav4 i ukradli 20 000 dolarów zdezorientowanemu kierowcy, podczas bezczelnego napadu na Upper East Side w sobotę, podają źródła policyjne"
Ta S klasa była ich tak jak te 20 000 dolarów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie