Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i normalny, ale z doświadczenia wiem, że takie dziwne podchody, sprawiają, że kobieta ma faceta za totalnego zjeba i zboka.
a jak facet będzie normalny to potem laska do niego; wysikaj mi się na cycki...
a jak facet będzie normalny to potem laska do niego; wysikaj mi się na cycki...
No i co w tym złego jeśli oboje będą tego chcieli? Jeśli nikt na tym nie cierpi, to niech każdy sobie robi co chce. Wolność Tomku w swoim domku. Jedni lubią się związywać, inni złoty deszcz a jeszcze inni po cichu, po ciemku i na misjonarza.
No i co w tym złego jeśli oboje będą tego chcieli? Jeśli nikt na tym nie cierpi, to niech każdy sobie robi co chce. .
Ale oni właśnie się bawili w taką jedną gre dla dorosłych, dołączam wyjaśniający zasady tej gry fragment filmu;
Ale oni właśnie się bawili w taką jedną gre dla dorosłych, dołączam wyjaśniający zasady tej gry fragment filmu;
No no, z tym, że kobieta w obydwu przedstawionych sytuacjach, jest nieświadoma bycia uczestniczką gry
A tak serio, naprawdę można się wystraszyć, kiedy stoisz w kolejce i czujesz czyiś oddech na karku, a później słyszysz "masz ładny tyłek, odprowadzić Cię do domu?". A w drodze do domu zastanawiasz się, czy nie lezie za Tobą. Zrozum nasz kobiecy punkt widzenia.
No no, z tym, że kobieta w obydwu przedstawionych sytuacjach, jest nieświadoma bycia uczestniczką gry
A tak serio, naprawdę można się wystraszyć, kiedy stoisz w kolejce i czujesz czyiś oddech na karku, a później słyszysz "masz ładny tyłek, odprowadzić Cię do domu?". A w drodze do domu zastanawiasz się, czy nie lezie za Tobą. Zrozum nasz kobiecy punkt widzenia.
Nie trzeba prowokować kusymi strojami. Za zakonnicami nikt się nie ogląda
Jesli chodzi o mnie, nie prowokuje nikogo kusymi strojami, bo nie mam potrzeby dowartościowania się w ten sposób. Miałam wówczas na sobie jeansowe legginsy i bluzę z kapturem, to chyba nie jest jakaś straszna prowokacja. Nie twierdzę, że koleś za moimi plecami był zbokiem, ale takie teksty napędzają stracha, zwłaszcza kiedy jesteś w obcym mieście. Że nie wspomnę o starym oblechu z filmiku, który obwąchuje kobiecie podwozie.
Może i normalny, ale z doświadczenia wiem, że takie dziwne podchody, sprawiają, że kobieta ma faceta za totalnego zjeba i zboka.
Ile razy wpadłeś?
dojebałeś takiego babeloka że, aż masz piwko ode mnie, tłumaczenie jak z kościoła... pokusa to pokusa i chuj.... debilu to że jakaś sztunia założyła mini a natura dała jej względnie zajebiste ciało to nie jest powód żeby zapierdalała w drelichu całe życie bo jakiś stulejaż może się podniecić jak założy sukienkę... bitch please.... to chyba ten gruby lamus na filmiku ma problem a nie ta dziewoja ......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów