18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
slec21 2013-03-31, 23:29
@up Przypadkiem nie rypli go z naszych rakiet grom ;d?
Zgłoś
POW667 2013-03-31, 23:30
@slec21
Nie wiem czy do mnie
100 mln to raczej nie, no chyba, że zbieracza ryżu lub pasterza z kałachem (albo ryczej Type-ileśtam ) można nazwać żołnierzem ;].
Wydaje mi się, że Chinom trochę się interwencja zbrojna nie opłaca, zwłaszcza, że ich główną siłą jest właśnie ekonomia. Mogą się bać o stratę swojej strefy wpływów, jaką jest Korea Płn, ale chyba nie jest ona na tyle wartościowa, by zrywać stosunki dyplomatyczne z członkami NATO. Dlatego pewnie wymuszą na aliantach wstrzymanie się z jakimiś atakami wyprzedzającymi, ale z drugiej strony nie będą bronili Północy, gdy ta zaatakuje pierwsza.

Ten sam przypadek prezentuje Rosja, która nie interweniowała w przypadku wojny domowej w Syrii (a która to niewątpliwie popierała Asada)
Zgłoś
h................s 2013-03-31, 23:32
@slec21
wystawić to oni sobie mogą kutasa do obciągu. 100 mln żołnierzy to 100 mln potrzeb - sprzęt, amunicja, żywność, paliwo, logistyka, organizacja itd. Nikt by tego nie ogarnął, a jakby wystawili taką armię na trochę dłuższy okres to pozostałe 1,9 mld rodaków by zjechało do piachu żeby ją utrzymać.
Zgłoś
Miki6830 2013-03-31, 23:33 2
gin napisał/a:

3:40 To nie jest czasem nasza haubica krab?

K9 Thunder
Zgłoś
Dr0mg 2013-03-31, 23:34
slec21 napisał/a:

@up Przypadkiem nie rypli go z naszych rakiet grom ;d?

nie, z ruskich jakiś w dokumentach jest ale nasze gromy zrobiły robote w gruzji z migami xD
Zgłoś
chmielu666 2013-03-31, 23:34 3
Wij napisał/a:

walnąć Emp.

Za dużo Call of Duty
My tu sobie żartujemy ale jakby się okazało ,że ta parówa Kim na prawdę ma broń jądrową było by kurewsko nieśmiesznie.
Zgłoś
slec21 2013-03-31, 23:34 1
@hrns Napisałem że "teoretycznie", wiem że to było by bynajmniej ciężkie ;d

@chmielu666
No tak nie do końca, są rakiety niszczące całą elektronike. Bynajmniej jest to jeden ze skutków ubocznych wybuchu atomówki ;d
Zgłoś
Dr0mg 2013-03-31, 23:42
@slec21 -bomba grafitowa jej moc zależy od wielkości dajmy wybuch siły 1mt + ten system co da nam rozjebanie elektroniki na dość sporym terenie skutkiem ubocznym może być pozbawienie się elektroniki i tu przewage ma stary sprzęt
Zgłoś
pawelkrk00 2013-03-31, 23:43 1
Ja bym żeby wybuchła ta wojna tyle że bez atomówek i potrwała do 3 dni a nie parę miesięcy bo podrożeje elektronika tak jak podrożały dyski twarde po powodzi
Zgłoś
slec21 2013-03-31, 23:48
@pawelkrk00 Wojny nie bd, bo żadna ze ston konfliktu nie ma w tym najmiejszego interesu.. Tym na wysokich stołkach w północcej źle się nie żyje, a dobrze wiedzą że by ich ameryka z południowcami zadeptali, a chiny większy interes by widzały w sojuszu z ameryką i południem, niż z konfliktem z tymi państwami, w koncu skoro chce się napędzać swoją gospodarkę ktoś musi kupować twoje dobra, a USA to potężny rynek zbytu )
Zgłoś
MarszaL95 2013-04-01, 0:01 5
vatherland napisał/a:

Ocoqfdj tu kurjqna chidafoi

*Jestnsnm toeche pijan ty

Jesteś taki zajebisty
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-04-01, 0:07
fajny filmik, ale Wy na prawde wierzycie, ze kor pln pokazala swoje najlepsze "maszyny" ?
Zgłoś
pawelkrk00 2013-04-01, 0:13
grzechu5444 napisał/a:

fajny filmik, ale Wy na prawde wierzycie, ze kor pln pokazala swoje najlepsze "maszyny" ?

A Ty wierzysz w to że niby mają nowoczesne uzbrojenie ?
Kraj odcięty od reszty świata biedny jak nikt a ty myślisz że ma nowoczesne uzbrojenie
Zgłoś
wolo1994 2013-04-01, 0:14
Zachodnia wygra...
Zgłoś
Kokolino 2013-04-01, 0:23
IMO jeśli Kim nie zaatakuje pierwszy to do żadnej interwencji nie dojdzie. Za dużo gęb do wykarmienia miałoby Południe. RFN miał problem z NRD, a co dopiero Korea z pustynią cywilizacyjną na północy. Kto by chciał doprowadzić KRLD do poziomu ich sąsiada i kto by dał na to $$$?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem