📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
strzał w głowę na miejscu powinien załatwić sprawę, ewentualne powiadomienie rodziny, żeby zabrała ciało
na każdej dzielni jest taki. nudzi się po krótkim czasie i traci smak jak guma turbo
zlot patologii
ruddie napisał/a:
strzał w głowę na miejscu powinien załatwić sprawę, ewentualne powiadomienie rodziny, żeby zabrała ciało
Aj bez przesady... nic ci nie zrobil. Nawciagal morde, ponosilo go, poswirowal - a jak psiarnia poprosila zeby lizal asfalt to ladnie przetrzezwial w dwie sekundy.
Mam podejrzenie ze towar byl slaby, a wiecej typo sobie ukrecil w glowie. Bo tak sie zesrac i spotulniec jak na sam koniec go prowadzili do radiolki - sebixy po dwoch piwach tak szybko nie trzezwieja i nie sraja w buty jak on
no patrz. ziomusie nie pomogly i jeszcze brawo bija
Kurwa... Ty nawet zdania nie potrafisz sklecić- jakby tego było mało, inny idioci dają ci za to piwa. Czyżby koledzy ze szkoły specjalnej?!
PS Aż strach pomyśleć, jaką karę byś wymyślił dla takiego co śmieci, albo pije piwo za garażami- pewnie łamanie kołem, rozrywanie końmi, ewentualnie kamienowanie...
Nie wiem kto jest gorszy, te półgłówki które mu kibicują czy sam bohater.
Kurwa filmik niby sprzed 7 lat, a na parkingach wciąż te same gruzy stoją hehe.
Naćpany i taki grzeczny? To co on ćpał? Latarnika?
Tak, pytam o lekturę
Tak, pytam o lekturę
Przecież to ten Miller z zespołu Boys ten policjant.
stary film i ty myślisz że już tutaj tego nie było? był ten filmik i to nie raz
Salieri16000 napisał/a:
Kurwa... Ty nawet zdania nie potrafisz sklecić- jakby tego było mało, inny idioci dają ci za to piwa. Czyżby koledzy ze szkoły specjalnej?!
PS Aż strach pomyśleć, jaką karę byś wymyślił dla takiego co śmieci, albo pije piwo za garażami- pewnie łamanie kołem, rozrywanie końmi, ewentualnie kamienowanie...
nie zesraj się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów