Śmieszek Djoković znany jest, ze swojego poczucia humoru na korcie. Tym razem postanowił sparodiować Sharapovą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tenis to nie jest mój ulubiony sport, ale jego uwielbiam. Ma naprawdę świetne poczucie humoru i nie zachowuje się jak jakaś pieprzona gwiazda, przed którą wszyscy mają klękać.
Marysie to ja mógłbym parodiować dzień i noc
@up Stary nie musisz sie chwalić publicznie swoją odmienną orientacją...
To jest Nowak Dziokowić, a parodiował Szarapową. Kurwa mać, wszędzie ten angielski "shadjavizm"... Wielcy patrioci zajebani, a zasad pisowni własnego języka to wam nikt już nie wpoił?
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
a po drugie to spinasz dupę o j. polski pewnie dlatego, że nie umiesz matmy
Up. Na chuj się przypierdalasz? Są to obcojęzyczne imiona i nazwiska więc napisałem je w "oryginale" Jesteś takim debilem, że nie możesz tego pojąć?
To do Kacpera było. Tego najbardziej Polskiego Polaka w całej Polsce.
To do Kacpera było. Tego najbardziej Polskiego Polaka w całej Polsce.
Mamy własne zasady transliteracji, nie? Ш to jest "SZ", "В" to "W", a "Ђ/Đ" (serbska cyrylica/łacinka) to tak jakby "DŹ", więc napisałeś je w chuju, a nie w oryginale. Chcesz korki z polskiego? Niedrogo, 8 zeta za godzinę. Profesjonaliści biorą 4-5 razy tyle.
EDIT:
Wiesz, w moim przypadku ojciec ma co poruchać i nie musi się do mnie czy do siotry dobierać. Mało kto ma w domu tak, jak ty. A matmę umiem, wyobraź sobie. Szkoda, że mam zjebany skaner, bo bym ci pokazał oceny na świadectwie, wielki znawco ludzkich charakterów.
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
EDIT:
HiHtitmamnan napisał/a:
@up chuj ci w dupę, to po pierwsze.
Wiesz, w moim przypadku ojciec ma co poruchać i nie musi się do mnie czy do siotry dobierać. Mało kto ma w domu tak, jak ty. A matmę umiem, wyobraź sobie. Szkoda, że mam zjebany skaner, bo bym ci pokazał oceny na świadectwie, wielki znawco ludzkich charakterów.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów