Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie oglądam TV. Obserwuję i oceniam, a to co widzę, to przestraszonych małych chłopców ze schizofrenią, którzy wszędzie węszą spisek i manipulacje. Żenada w chuj. Tak, jakby to było najważniejsze w dążeniu do władzy w Polsce. Co jak co, ale ta partia, na pewno nie posprząta burdelu po PO i sobie samych z zeszłej kadencji.
Oglądaj sobie, te swoje filmiki w "niezależnym środku komunikacji", którym wg. ciebie jest youtube .
p.s. To, że ktoś gardzi PiSem i wszystkim co z nim związane, nie oznacza, że jest zwolennikiem PO, czy nawet jakiejkolwiek innej partii...
Gdzie ja ci napisalem ze niezaleznym srodkiem komunikacji jest youtube . Nie ogladasz TV aha to skad wiesz ze PO narobilo bałaganu przez swoja kadencje, obserwujesz? Czyli co jezdzisz po całej Polsce i obserwujesz jak wygladaja dworce PKP,autostrady i WIELE WIELE innych rzeczy ? Bo jakos w to watpie , jesli twoja odpowiedzia bedzie ze czytasz gazety to sie to samo tyczy co TV tez manipuluja ludzmi miedzy innymi GW.
Gdzie ja ci napisalem ze niezaleznym srodkiem komunikacji jest youtube . Nie ogladasz TV aha to skad wiesz ze PO narobilo bałaganu przez swoja kadencje, obserwujesz? Czyli co jezdzisz po całej Polsce i obserwujesz jak wygladaja dworce PKP,autostrady i WIELE WIELE innych rzeczy ? Bo jakos w to watpie , jesli twoja odpowiedzia bedzie ze czytasz gazety to sie to samo tyczy co TV tez manipuluja ludzmi miedzy innymi GW.
Polskie Radio Trójka, internet Wami wszyscy manipulują. Zaraz zaczniesz szukać info o Polskim Radiu i dowodów na to, że oni jednak również manipulują, masakra...
Polskie Radio Trójka, internet Wami wszyscy manipulują. Zaraz zaczniesz szukać info o Polskim Radiu i dowodów na to, że oni jednak również manipulują, masakra...
internet
onet- tvn
interia - polsat
ps: wystarczy ze zobaczysz sobie Nocna Zmiane, przeciez to jest dokument a nie jakies SF
A od autostrad się odpierdol. Śląskie A1 nieźle robią.
Ja pierdole, Amerykę odkryłeś z tą nocną zmianą.
A od autostrad się odpierdol. Śląskie A1 nieźle robią.
autostrady mialy byc gotowe na euro z tego co mi wiadomo , a tak napewno nie bedzie.
Ogółem:
wo.blox.pl/2011/07/Dzieje-budowy-autostrady-A2.html
wo.blox.pl/2010/07/Tysiac-kilometrow-Komorowskiego.html
onet- tvn
interia - polsat
Są jeszcze blogi :]
Jak wiadomo, autostrady to moja pasja. Z zainteresowaniem przeczytałem więc wywiad z Kaczyńskim na onecie, a właściwie poniższy akapit:
„Jeśli nie będziemy w Polsce budować autostrad na zasadzie, że zleca się to jednej firmie, która zleca to drugiej, a ta zleca trzeciej, to może te autostrady będą. Przy systemie, który opisałem, tylko dziecko może nie wiedzieć, o co chodzi”.
Dziecku istotnie można wybaczyć taki poziom oderwania od rzeczywistości, ale od dorosłego polityka wymagałbym więcej. Przede wszystkim, autostrady i tak będą. W Polsce planowane są trzy autostrady duże (A1, A2 i A4) i trzy małe (A6, A8 i A18).
Znakomitą większość tych planów rząd PO już zrealizował. Zgoda, nie wszystkie będą gotowe na mistrzostwa czegoś tam w czymś tam, ale nie rozmawiamy teraz o sporcie, tylko o autostradach.
A6 i A8 mamy już w całości. A18 brakuje dokończenia remontu kilkudziesięciu kilometrów jezdni południowej, jezdnię północną wybudował rząd SLD 6 lat temu. Bądźmy poważni, remont jednej jezdni nie jest w tej chwili najważniejszy i rząd całkiem słusznie skupia się na innych zadaniach.
(...)
Nawet wśród zwolenników PiS argumentacja „nie budują” stopniowo ustępuje innej: „budują, ale za drogo”. Ciężko z tym dyskutować, bo nie ma czegoś takiego, jak „koszt kilometra autostrady”. Na cenę największy wpływ mają dodatkowe elementy typu estakady, węzły i tunele, oraz: czy zamawiamy usługę „zaprojektuj i zbuduj” (szybciej i drożej) czy robimy dwa osobne przetargi (wolniej i taniej).
Walczący z budżetową zapaścią Irlandczycy budują autostrady tak tanio, że cały świat śmieje się z ich braku przydrożnych toalet.
Z resztą poczytaj sam: wo.blox.pl/2011/09/Kaczynski-na-onecie.html lub rzuć jakimś konkretem, bo prócz typowo polskiego pierdolenia, nic nie wnosisz. Narzekać każdy potrafi.
Włączcie sobie TVN24, dokładnie takie słowa padały z ust profesorów.
Rządy Jarka
= Kłótnie gdzie stało ZOMO, paranoje Macierewicza, mówienie o tym, co powinno być zrobione, no ale jakoś się nie udało bo się skupili na arcyważnym CBA i ostatecznym dojściu do prawdy co się tu czy tam zdażyło w PRL. Ekscytacja wzrostem gospodarczym, drogi jakie były takie zostały, na kolei rozpierdolono parenaście rentownych połaczeń bo przekazano pośpieszne z Przewozów Regionalnych pod PKP IC (żeby rząd miał nad tym kontrolę, bo IC nadal ma udziały Skarbu Państwa, a PR to już NIE PKP!). W dwa lata najebanie takiego długu publicznego, co potem PO nie udało się nawet w cztery.
Rządy Donka
= Polska w budowie, co widzę naocznie a nie w przemowach z konferencji prasowych. Ktoś wreszcie zabrał się za "zabytkową" Warszawę Centralną, rozpisano przetargi zamiast o nich mówić, no ale oczywiście zauważa się, że Tusk to zdrajca bo Smoleńsk i czarne skrzynki w Moskwie zostały.
I wiecie co? Tak naprawdę, to JEBIE MI TO, gdzie są czarne skrzynki, gdzie stało ZOMO i tak dalej. Oceniam fakty i faktycznie poszło do przodu. Czy były przekręty i kto na tym skorzystał, czy były rekordowe odprawy posłów - też mi jebie. Liczy się efekt, a nie jak dotychczas, afera o coś, że kasę wzięto i nic nie zrobiono.
Co jak co, ale za PiSu mieliśmy najlepszą sytuację gospodarczą ever, a właśnie teraz PO zadłuża na potęgę.
''Może PO nie jest idealne, ale z PiSem cofniemy się do epoki kamienia.
Włączcie sobie TVN24, dokładnie takie słowa padały z ust profesorów. ''
''profeser'' Bartoszewski?
Bo TVN to taka obiektywna stacja, gdzie zapraszani eksperci są bardzo kompetentni... owait.
Srry, ale powoływanie się na stację, gdzie kogoś normalnego zapraszają tylko po to, żeby brał udział w dyskusji 3 na 1, przerywano mu + wręcz bluzgano, to pozdro.
Cały czas się zastanawiałem jak taka partia mogła dojść do władzy. Nawet średnio rozgarnięty 15 latek powinien widzieć obłudę i po prostu kurestwo. Niestety jakimś trafem nawet dorośli, wykształceni ludzie dają się robić w chuja.
To są chorzy ludzie!
Takich to słyszałem, że powinno się izolować. Podobnie jak przestępców.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów