Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sytuację nieźle zarysował Papa Smerf, taka jest prawda ekonomiczna. Idźcie poczytać trochę podręczników ekonomii i dopiero pieprzcie, że ci źli, tamci źli, a tamci tam to jeszcze gorsi. Niedobrze się robi.
Za to w kwestii politycznej napiszę jeszcze tylko do każdego pajaca, co mówi, że nie będzie głosować, "bo nie ma na kogo", czy inne bzdury. Nie masz kandydata? To albo się zgłoś, skoro jesteś mądrzejszy, albo wrzuć pustą kartkę. Ewentualnie olej wybory, a później narzekaj kilka lat, bo ci się nawet nie chce iść. Debilizm.
EDIT:
Byłbym zapomniał:
p.s. To, że ktoś gardzi PiSem i wszystkim co z nim związane, nie oznacza, że jest zwolennikiem PO, czy nawet jakiejkolwiek innej partii...
Święta prawda, piwo.
Człowiek wchodzi na sadistica, a tu kurwa kolejne obrady z sejmu wzbogacony o jakże kurwa wspaniały komentarz profesorów i specjalistów, którzy dopiero co zeszli katedry albo skończyli udzielać wywiadu w telewizji i poświęcają swój wolny czas, aby edukować nas - debili...
Wolałbym zagłosować na kociarza, niż na skurwysyna tuska, czy palikota. A tak naprawdę jedyny mądry wybór to Nowa Prawica. Koniec dyskusji wypierdalać z polityką z sadola!
Spokojnie, z Korwinizmu się wyrasta. On ma zwolenników tylko wśród nastolatków którzy właśnie przechodzą młodzieńczy bunt i myślą że są nielicznymi prawdziwie świadomymi jednostkami. Ale z wiekiem przechodzi.
Spokojnie, z Korwinizmu się wyrasta. On ma zwolenników tylko wśród nastolatków którzy właśnie przechodzą młodzieńczy bunt i myślą że są nielicznymi prawdziwie świadomymi jednostkami. Ale z wiekiem przechodzi.
Nie słyszałem o tym, by z wiekiem ludzie stawali się głupsi, panie dorosły wyborco jedynej słusznej w Polsce partii
Kurwa ja nie rozumiem jak można popierać pis. Wystarczy sobie przypomnieć ich rządy... To są chorzy ludzie!
Możesz nam przypomnieć mistrzu?
I w związku z tym, nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem, ty mający utworzone konto przez rok, zdążyłeś pozjadać wszystkie rozumy, a reszta plebsu ma cię tylko słuchać?
Spoko...
Nie myślałeś kiedyś o założeniu własnej partii?
Możesz nam przypomnieć mistrzu?
W tefałenie powiedzieli, że pis jest be! Wiec na pewno jest!
Na PiS nie ma najmniejszego sensu głosować, bo to specjalisci od tematów zastępczych i moralnej hipokryzji. NIC dobrego nie zrobią jak dojdą do władzy, znowu tylko będą pseudopatriotyczne napinki, obciach zagranicą i rujnowanie budżetu nieprzemyślanym socjalem. Aha, no i lizanie pały biskupom, większe niż w tej chwili.
Głosujcie na zakompleksionego karła, krzykacza, paranoika, sześćdziesiąt letniego prawiczka, znawcę kocich języków. pedała, płaczka, wsze, zawistną kurwę etc. to się kurwa za darmo mleka napijecie jak sobie natrzepiecie.
zajebiste argumenty, mysle ze wszystkich przekonales do swoich upodoban politycznych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów