Zdecydowanie bardziej owy tytuł pasuje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kampf to jest walka. A on nie walczy tylko co najwyżej podskakuje.
Nie wiem czy to prawdziwa okładka, ale ta wstążka żałobna, to jakieś przegięcie pały... Zawsze wychodziłem z założenia, że to Jarek najwięcej zyskał na śmierci Leszka, a teraz gotów jestem stwierdzić, że to on ukartował całą tą katastrofę.
EDIT:
No tak, to jest prawdziwa okładka Szkoda, że nie ma jeszcze tupolewa i złamanej brzozy w tle.
EDIT:
No tak, to jest prawdziwa okładka Szkoda, że nie ma jeszcze tupolewa i złamanej brzozy w tle.
Super Ruchacz napisał/a:
Nie wiem czy to prawdziwa okładka, ale ta wstążka żałobna, to jakieś przegięcie pały... Zawsze wychodziłem z założenia, że to Jarek najwięcej zyskał na śmierci Leszka, a teraz gotów jestem stwierdzić, że to on ukartował całą tą katastrofę.
Okładka jak najbardziej prawdziwa
Ja pierdole, wybory się zbliżają a na sadolu zaczyna się pierdolenie o polityce.
Ja powiem tak, jak kiedyś wyborach wystartuje baba z kutasem to na nią zagłosuje, a tak to nie zmarnuje swojego głosu i nie oddam go na żadnego cudotwórce zbawiciela.
Ja powiem tak, jak kiedyś wyborach wystartuje baba z kutasem to na nią zagłosuje, a tak to nie zmarnuje swojego głosu i nie oddam go na żadnego cudotwórce zbawiciela.
Co wam miejsce na liście na wybory na radnego w waszym blokowisku obiecali że takie gówna wklejacie?
może i Jarek ma najebane we łbie ale przynajmniej nie jest zdrajcą jak Tusk...
L3gion92 napisał/a:
może i Jarek ma najebane we łbie ale przynajmniej nie jest zdrajcą jak Tusk...
w jaki sposób Tusk zdradził ? Może jakieś dowody, argumenty ? Bo już mnie generalnie wkurwia takie pierdolenie bez podstaw.
Polecam film na youtube "nocna zmiana" i siegniecie po niezalezne srodki komunikacjii,i wylaczenie na chwile TVNu czy innego szrotu gdzie manipuluje sie człowiekiem...
artur_sz13 napisał/a:
Co wam miejsce na liście na wybory na radnego w waszym blokowisku obiecali że takie gówna wklejacie?
Po pierwsze o jakim radnym ty piszesz, po drugie nie każdy mieszka na blokowisku. Po trzecie zaś nie wstawiam tego z okazji wyborów, mam osobiście w dupie obecne partie polityczne. Wstawiłem to, gdyż Kaczyński wydał ową książkę.
L3gion92 napisał/a:
Polecam film na youtube "nocna zmiana" i siegniecie po niezalezne srodki komunikacjii,i wylaczenie na chwile TVNu czy innego szrotu gdzie manipuluje sie człowiekiem...
Nie oglądam TV. Obserwuję i oceniam, a to co widzę, to przestraszonych małych chłopców ze schizofrenią, którzy wszędzie węszą spisek i manipulacje. Żenada w chuj. Tak, jakby to było najważniejsze w dążeniu do władzy w Polsce. Co jak co, ale ta partia, na pewno nie posprząta burdelu po PO i sobie samych z zeszłej kadencji.
Oglądaj sobie, te swoje filmiki w "niezależnym środku komunikacji", którym wg. ciebie jest youtube .
p.s. To, że ktoś gardzi PiSem i wszystkim co z nim związane, nie oznacza, że jest zwolennikiem PO, czy nawet jakiejkolwiek innej partii...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów