18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Nowa laska
u................t • 2013-10-06, 12:27
No więc poznałem dziewczynę, fajna szczupła, taka filigranowa, szparka ciasna.Jesteśmy już prawie 2 miesiące i ostatnio się do Mnie przeprowadziła.Wiecie jak to jest, seks w każdym pokoju, w każdej pozycji itp.No i pewnego razu zachciało jej się to zrobić w wannie.No więc napuściłem wody, trochę się popluskaliśmy i mówię jej odwróć się to Cię puknę od tyłu.Ona zadowolona odwraca się tyłem, więc posuwam Ją, ale że było niewygodnie mówię chodź wstaniemy.No i właśnie stało się nieszczęście, bo mydło leżało na dnie i Ja Ją posuwam, a Ona stanęła na tym mydle i takiego orła wywinęła, że zaryła mordą centralnie o brzeg wanny.Wypluła cztery zęby.Ale powiem wam że ma charakterek.Ja zmartwiony mówię:
- nic Ci się nie stało?Trzeba do dentysty?
a Ona
-wyluzuj, to były mleczaki
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
ragzezonator 2013-10-06, 12:38 3
a ja słyszałem, że się schyliłeś po to mydło i ktoś cie puknął od tylca
Zgłoś
u................t 2013-10-06, 12:46 1
W Twoich sferach przyjacielskich tak opowiadali?
Zgłoś
ragzezonator 2013-10-06, 12:48
tak twoi koledzy, ktorych nie masz
Zgłoś
achujciwcycki 2013-10-06, 12:51 16
@ragzezonator
Zgłoś
nedon 2013-10-06, 12:52 1
Prawda jest taka ze to nie były mleczaki tylko proteza i nie dziewczyna tylko stara oma
Zgłoś
ragzezonator 2013-10-06, 13:03
stara upa
Zgłoś
riczardson 2013-10-06, 13:03 6
@up
to była pewnie Twoja matka.

Btw. miałem kiedyś sytuację, że posuwałem laskę pod prysznicem. Po stosunku schyliłem się po mydło, a dziewka wsadziła mi palec w dupę. Dziwne uczucie.
Zgłoś
AgentGrzesiek 2013-10-06, 13:05 4
no nie wytrzymie !!!!!!
ciągle tylko na nagonka na kościół
Zgłoś
nedon 2013-10-06, 13:38 135
Jasieq napisał/a:

@up
to była pewnie Twoja matka.

Btw. miałem kiedyś sytuację, że posuwałem laskę pod prysznicem. Po stosunku schyliłem się po mydło, a dziewka wsadziła mi palec w dupę. Dziwne uczucie.

To nie był palec
Zgłoś
RockyWood 2013-10-06, 13:56
@up & x2 @up

ojapierdolę...

Rock.
Zgłoś
Mantuanuliupu 2013-10-06, 14:08 25
Zajebałeś i się nie przyznałeś...

Zgłoś
BlascoTabasco 2013-10-06, 16:38 2
Mnie, Ja z wielkiej litery... musisz mieć dużego
Zgłoś
henryk6 2013-10-06, 16:43
Haha wkoncu sadistic jakiego znam! Piwko!
Zgłoś
pawu95 2013-10-06, 16:44
Teraz nie musi podnosić szczęki żeby zrobić loda.

Rząd chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów