📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zagłosujecie na KNP jak porządny obywatel, to takich dewiacji nie będzie dochodziło.
Pącki
skończ pan już pierdolić o tym kmiocie kurwinie, którego ikonowicz ostatnio zagiął i tylko seplenił.
A unia właściwie do czego zmierza, jaki ma cel? Bo póki co widzę chore zakazy wszystkiego i jednocześnie szeroką tolerancję na wszelkie odchyły. O co chodzi? Bo zysków nie ma, no może prócz niemiec a problemy rosną
skończ pan już pierdolić o tym kmiocie kurwinie, którego ikonowicz ostatnio zagiął i tylko seplenił.
A unia właściwie do czego zmierza, jaki ma cel? Bo póki co widzę chore zakazy wszystkiego i jednocześnie szeroką tolerancję na wszelkie odchyły. O co chodzi? Bo zysków nie ma, no może prócz niemiec a problemy rosną
dokke napisał/a:
won mi z tym pedalstwem!
Dokładnie. Na Sadolu jest więcej wrzut z pedalstwem niż na jakiś stronach LGTB. Tak się tym brzydzicie, a widocznie świadomie lub podświadomie lub nie przestajecie o tym myśleć, stąd takie "dzieła". Co mnie obchodzi temat homo i w ogóle co kto się z kim jebie. Powinna być możliwość ignorowania tematów związanych z pedałami czy ze zdjęciem gęby Bęgowskiego. Właściwie powinno to ignorować domyślnie jak już ktoś odznaczył Fekalia. Dziękuję, nie pozdrawiam.
ulifont napisał/a:
Pącki
Znasz się widzę na polityce jak Pudzianowski na balecie. KNP jest przeciwne unii europejskiej ale co ja będę z kucem dyskutował, który tak jak rodzice zagłosuje na PIS/PO/PSL/TR bo tak trzeba (czytaj: tak dyktuje tvn) Żal mi Cię chłopcze
Miałem dać piwo ale wyjdzie że pochwalam...
Cytat:
Jak zagłosujecie na KNP jak porządny obywatel
nawet gdyby wybory były naprawdę uczciwe (uczciwe liczenie głosów a nie kilka milionów nieważnych), to i tak obecne ścierwa nie dopuszczą KNP do władzy
kurwa mać ten wasz idol knp pierdoli jak potłuczony,a wy sie podniecacie
Widzę, że musze zaczac was tutaj edukować. Ok, misje akceptuje.
Bedzie wiecej homoseksualizmu, gender, lewicowej ideologii poniewaz potrzebujecie edukacji chopoki...
Bedzie wiecej homoseksualizmu, gender, lewicowej ideologii poniewaz potrzebujecie edukacji chopoki...
Pącki napisał/a:
Jak zagłosujecie na KNP jak porządny obywatel, to takich dewiacji nie będzie dochodziło.
Janusz Kurwin Polsze Zbaw
Korwin też kradnie ale rozum tych naiwnych Polaków, którzy wierzą w te Korwinowskie bajeczki choć w niektórych sprawach się z nim zgadzam...
fack off gey!
Sadole głównym problemem który niszczy nasz kraj to szara strefa, łapówkarstwo, prywata urzędników to są problemy uwierzcie. Geje byli, są i będą. Oni nie są problemem. Niech tak jak wszyscy pracują, płacą podatki i dbają o PKB a będzie dobrze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów