📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Trzeba by jeszcze spojrzeć na psitkę fachowym okiem i ocenić czy można ruchać czy pedalstwo.
-Ernest Hemingway
Trzeba by jeszcze spojrzeć na psitkę fachowym okiem i ocenić czy można ruchać czy pedalstwo.
Jeśli w ogóle rozważasz ruchanie gościa, nawet po operacji zmiany penisa w otwór przypominający pizdę, to jednak jest pedalstwo.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
byc moze sami ruchaliscie transa nawet o tym nie wiedząc jesli lubicie poimprezowac a nie walic konia przed compem
byc moze sami ruchaliscie transa nawet o tym nie wiedząc jesli lubicie poimprezowac a nie walic konia przed compem
Nie lubimy imprezowac w pedalskich knajpach.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Figura młodego chłopca
Koło kobiety to nawet nie stało
Koło kobiety to nawet nie stało
Teraz to Valentina's secret...
określanie pizdy "psitką" to już samo w sobie pedalstwo...
A już za dwa lata będzie smutna wiadomość, bo z niewiadomych przyczyn popełni samobójstwo jak większość tych zaburzonych psychicznie osób
Pierdolenie. Pewnie laska wyczuła zjebaną modę na zwyrodnienia płci i skłamała w cv, by zyskać rozgłos i zwiększyć szansę na karierę. Przecież nikt nie sprawdza czy oby na pewno w jakiejś klinice usunięto jej penisa.
Jak dla mnie to tylko prawdziwi hetero miłośnicy cipek, potrafią je określić w sposób oryginalny i nietuzinkowy. W skrócie: Nazwałeś pedalskim coś, co jest naturalne w przypadku mężczyzn hetero. Co robi z ciebie nic innego, jak kryptopedała
Co jeszcze bardziej potwierdza fakt, że jesteś kryptopedałem, to to, że spiwkował cię poligon6 - naczelny kryptopedał sadistica
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów