Ja prdl
Ja prdl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebana lewacko tęczowa ideologia.....ci ludzie co tam są,dorośli,filmują i się cieszą.Spalić to kurestwo.
Nie,nie będzie dopóki są konserwy,a sporo w Polsce takich osób.
Wystarczy spojrzeć na wyniki ostatnich wyborów i dowiemy się, że tych konserw wcale nie tak dużo..
Wystarczy spojrzeć na wyniki ostatnich wyborów i dowiemy się, że tych konserw wcale nie tak dużo..
Ale komuchy nie potrafią stworzyć rządu bez wypuszczenia z więzień katalońskich secesjonistów
Teraz za prawice, nawet skrajna prawice uwaze sie partie, ktore jeszcze 20, czy 30 lat temu bylyby okreslane jako centrum i lekko na lewo. Prawdziwa prawica w dzisiejszych czasach w zyciu publicznym nie istnieje. Sa moze pojedyncze osoby, jak w Polsce Braun, ale to wyjatki.
Ten wystep wyglada, jak prezentacja towaru dla pedofili. Rodzice tych dzieci sa grubo popierdoleni.
Sorry, ale co ty chłopie pierdolisz za głupoty ?
Nie chcę was martwić, ale jeszcze trochę i u nas będzie to samo.
Tak. Już w przedszkolach i żłobkach są próby takich występów. Sam widziałem.
HOT
Tylko dodam info ze akcja jest miasta Torrevieja, gdzie burmistrz Eduardo Dolon klaskal i chwalił występ. A najlepsze jest to że jest on z partii Partido Popular czyli partii prawicowo konserwatywnej... Chyba po raz kolejny przykład ze to prawica lubi małe dzieci...
PS. cale to wystąpienie wywołało mocne oburzenie i kontrowersje w hiszpanii więc nie jest tak że wszytskim się to podobało
Podoba mi sie twoja wieczna walka po lewej stronie, kiedy wychodzą kwiatki tego typu to wspominasz że jakiś burmistrz cieszyl sie i klaskał do tego gówna bo on jest z partii prawicowo konserwatywnej, i że to w prawicy lubią małe dzieci.
Ja pierdole narracja rodem z tvn24.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów