Ja prdl
Ja prdl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Sorry, ale co ty chłopie pierdolisz za głupoty ?
Napisał samą prawdę, ale tobie się to nie podoba, bo padłeś ofiarą neomarksistowskiego prania bańki
Tylko dodam info ze akcja jest miasta Torrevieja, gdzie burmistrz Eduardo Dolon klaskal i chwalił występ. A najlepsze jest to że jest on z partii Partido Popular czyli partii prawicowo konserwatywnej...\
On jest tak prawicowy, jak kobieta z chujem między nogami.
Teraz za prawice, nawet skrajna prawice uwaze sie partie, ktore jeszcze 20, czy 30 lat temu bylyby okreslane jako centrum i lekko na lewo. Prawdziwa prawica w dzisiejszych czasach w zyciu publicznym nie istnieje. Sa moze pojedyncze osoby, jak w Polsce Braun, ale to wyjatki.
Ten wystep wyglada, jak prezentacja towaru dla pedofili. Rodzice tych dzieci sa grubo popierdoleni.
Dlatego zacznijcie w końcu wprost nazywać partie Koalicji Obywatelskiej partiami radykalistycznymi, ekstremistycznymi i skrajnie lewicowymi, żeby to się kurwa wryło ludziom do bani. Potem kurwa ludzie się dziwią jak to się stało, że ktoś taki jak Hitler czy inny zjeb dochodzi do władzy. Wielkie zdziwienie kurwa.
Jeśli nic nie zrobimy, jeśli nie będzie żadnej kontrrewolucji, to niestety bezpowrotnie stracimy nasz świat i będziemy żyć, a nawet umierać w chorej dystopii rodem z nowel Orwella i Huxleya. Zegar tyka, a ludzie śpią z myślą, że jakoś to będzie, że to tylko przejściowe i za chwilę wszystko wróci do normy. Cóż, nie wróci...
A najlepsze jest to że jest on z partii Partido Popular czyli partii prawicowo konserwatywnej
Ta partia to hiszpański odpowiednik nasze Platformy Obywatelskiej, czyli europejskie lewaki, żadni z nich konserwatyści.
Nie chcę was martwić ale to są chłopcy.......
Skąd masz tę wiedzę? Byłeś tam i zaglądałeś chłopakom do slipek? Niezły z ciebie kogut
Zwykła mniejsza parada. Jedni mają najebane w głowie w jeden sposób a drudzy inaczej. Chcą sobie paradować? No chuj, niech się przejdą ulicą a potem zadowoleni pójdą do domów. Jedyne co nazwałbym w tym filmiku normalnością to to, że ludzie sobie jacyś tam stoją, jakaś starsza babka robi wideo, żeby na jutrzejszej sieście pokazać koleżance i tyle. Żadnych awantur, żadnych rozbojów, nikt nikogo nie prowokuje, nikt nic nie rozpierdala, policji aż tyle nie trzeba i wszystko raczej z kulturką.
Oj też tak pierdolicie. Jaka kurwa normalność? Byłeś półgłówku w Hiszpanii i widziałeś, żeby chociaż w każdym większym mieście tak bylo?
Zwykła mniejsza parada. Jedni mają najebane w głowie w jeden sposób a drudzy inaczej. Chcą sobie paradować? No chuj, niech się przejdą ulicą a potem zadowoleni pójdą do domów. Jedyne co nazwałbym w tym filmiku normalnością to to, że ludzie sobie jacyś tam stoją, jakaś starsza babka robi wideo, żeby na jutrzejszej sieście pokazać koleżance i tyle. Żadnych awantur, żadnych rozbojów, nikt nikogo nie prowokuje, nikt nic nie rozpierdala, policji aż tyle nie trzeba i wszystko raczej z kulturką.
No ba, a w domku zadowolony przybrany tatuś z mamusią czekają na takiego smyka z filmiku bo wazelinka przygotowana Na penetracje
Oj też tak pierdolicie. Jaka kurwa normalność? Byłeś półgłówku w Hiszpanii i widziałeś, żeby chociaż w każdym większym mieście tak bylo?
Czyli co, prawie nagie dzieci w erotycznych strojach paradujące po ulicy są ok?
Co dalej, dziecięce burdele? Kazirodztwo?
Jesteś kurwa idealnym przykładem zindoktrynowanego debila, o jakim wspomniał Nemrod90.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów