Ja prdl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Ja prdl
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do odstrzału te bażanty.
Już 20 lat temu mój dziadek mi powiedział że degenacja społeczeństwa będzie się pogłębiać. Teraz przybijam mu wirtualną piątkę. Ciesz się dziadziu że już Cię nie ma z nami.
sebastian.kwiecien napisał/a:
Już 20 lat temu mój dziadek mi powiedział że degenacja społeczeństwa będzie się pogłębiać. Teraz przybijam mu wirtualną piątkę. Ciesz się dziadziu że już Cię nie ma z nami.
Fajny dziadek. Cieszę się z tobą,że go nie ma z nami
Tylko dodam info ze akcja jest miasta Torrevieja, gdzie burmistrz Eduardo Dolon klaskal i chwalił występ. A najlepsze jest to że jest on z partii Partido Popular czyli partii prawicowo konserwatywnej... Chyba po raz kolejny przykład ze to prawica lubi małe dzieci...
PS. cale to wystąpienie wywołało mocne oburzenie i kontrowersje w hiszpanii więc nie jest tak że wszytskim się to podobało
PS. cale to wystąpienie wywołało mocne oburzenie i kontrowersje w hiszpanii więc nie jest tak że wszytskim się to podobało
Nie chcę was martwić, ale jeszcze trochę i u nas będzie to samo.
pazuzu napisał/a:
Tylko dodam info ze akcja jest miasta Torrevieja, gdzie burmistrz Eduardo Dolon klaskal i chwalił występ. A najlepsze jest to że jest on z partii Partido Popular czyli partii prawicowo konserwatywnej... Chyba po raz kolejny przykład ze to prawica lubi małe dzieci...
Teraz za prawice, nawet skrajna prawice uwaze sie partie, ktore jeszcze 20, czy 30 lat temu bylyby okreslane jako centrum i lekko na lewo. Prawdziwa prawica w dzisiejszych czasach w zyciu publicznym nie istnieje. Sa moze pojedyncze osoby, jak w Polsce Braun, ale to wyjatki.
Ten wystep wyglada, jak prezentacja towaru dla pedofili. Rodzice tych dzieci sa grubo popierdoleni.
Ministra edukacji jak to zobaczy to będzie chciała to dać do programu nauczania
Jebana lewacko tęczowa ideologia.....ci ludzie co tam są,dorośli,filmują i się cieszą.Spalić to kurestwo.
Nie,nie będzie dopóki są konserwy,a sporo w Polsce takich osób.
opółnocyuciebie napisał/a:
Nie chcę was martwić, ale jeszcze trochę i u nas będzie to samo.
Nie,nie będzie dopóki są konserwy,a sporo w Polsce takich osób.
Roman Polański, Bill Cosby i Josef Fritzl popierają w 100% tą wspaniałą paradę
ładne, podoba mi się. Co na to księża katolitcy i święta inwizycja?
pazuzu napisał/a:
Chyba po raz kolejny przykład ze to prawica lubi małe dzieci...
Pis nie jest prawicą. Stefan Bratkowski pisał w swoich listach, że jednym z postanowień które zapadły w Magdalence było to, że do władzy w Polsce nie może dostać się prawica, zwłaszcza narodowa, i to dlatego rządzą nami na zmianę socjaliści, raz pobożni, raz bezbożni.
i do dlatego propagandowe pieski są gotowe robić tak idiotyczne fikołki, jak ten twój
psotna_cipka napisał/a:
Do odstrzału te bażanty.
Bażanty to są zmanipulowane dzieciaki. Do odstrzału to lewackie kurwy które to promują.
A kto głosował na po i na resztę? to ci sami lewaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów