18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
psotna_cipka 2024-02-13, 23:13 35
Do odstrzału te bażanty.
Zgłoś
be 2024-02-13, 23:16 8
A nie mogli jeszcze gwizdać Wind of change?
Zgłoś
sebastian.kwiecien 2024-02-13, 23:26 77
Już 20 lat temu mój dziadek mi powiedział że degenacja społeczeństwa będzie się pogłębiać. Teraz przybijam mu wirtualną piątkę. Ciesz się dziadziu że już Cię nie ma z nami.
Zgłoś
L................2 2024-02-13, 23:31 13
sebastian.kwiecien napisał/a:

Już 20 lat temu mój dziadek mi powiedział że degenacja społeczeństwa będzie się pogłębiać. Teraz przybijam mu wirtualną piątkę. Ciesz się dziadziu że już Cię nie ma z nami.

Fajny dziadek. Cieszę się z tobą,że go nie ma z nami

Zgłoś
pazuzu 2024-02-13, 23:42 36
Tylko dodam info ze akcja jest miasta Torrevieja, gdzie burmistrz Eduardo Dolon klaskal i chwalił występ. A najlepsze jest to że jest on z partii Partido Popular czyli partii prawicowo konserwatywnej... Chyba po raz kolejny przykład ze to prawica lubi małe dzieci...

PS. cale to wystąpienie wywołało mocne oburzenie i kontrowersje w hiszpanii więc nie jest tak że wszytskim się to podobało
Zgłoś
Kici-Kici 2024-02-13, 23:53 9
Nie chcę was martwić, ale jeszcze trochę i u nas będzie to samo.
Zgłoś
krzylo 2024-02-13, 23:57 70
pazuzu napisał/a:

Tylko dodam info ze akcja jest miasta Torrevieja, gdzie burmistrz Eduardo Dolon klaskal i chwalił występ. A najlepsze jest to że jest on z partii Partido Popular czyli partii prawicowo konserwatywnej... Chyba po raz kolejny przykład ze to prawica lubi małe dzieci...

Teraz za prawice, nawet skrajna prawice uwaze sie partie, ktore jeszcze 20, czy 30 lat temu bylyby okreslane jako centrum i lekko na lewo. Prawdziwa prawica w dzisiejszych czasach w zyciu publicznym nie istnieje. Sa moze pojedyncze osoby, jak w Polsce Braun, ale to wyjatki.

Ten wystep wyglada, jak prezentacja towaru dla pedofili. Rodzice tych dzieci sa grubo popierdoleni.
Zgłoś
flejtuch 2024-02-14, 0:15 32
Ministra edukacji jak to zobaczy to będzie chciała to dać do programu nauczania
Zgłoś
BeardedBastard 2024-02-14, 0:33 16
Jebana lewacko tęczowa ideologia.....ci ludzie co tam są,dorośli,filmują i się cieszą.Spalić to kurestwo.

opółnocyuciebie napisał/a:

Nie chcę was martwić, ale jeszcze trochę i u nas będzie to samo.

Nie,nie będzie dopóki są konserwy,a sporo w Polsce takich osób.
Zgłoś
lukpogromca 2024-02-14, 0:53 10
Roman Polański, Bill Cosby i Josef Fritzl popierają w 100% tą wspaniałą paradę
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-02-14, 1:47
ładne, podoba mi się. Co na to księża katolitcy i święta inwizycja?
Zgłoś
samspadaj 2024-02-14, 4:47 18
pazuzu napisał/a:

Chyba po raz kolejny przykład ze to prawica lubi małe dzieci...

Pis nie jest prawicą. Stefan Bratkowski pisał w swoich listach, że jednym z postanowień które zapadły w Magdalence było to, że do władzy w Polsce nie może dostać się prawica, zwłaszcza narodowa, i to dlatego rządzą nami na zmianę socjaliści, raz pobożni, raz bezbożni.

i do dlatego propagandowe pieski są gotowe robić tak idiotyczne fikołki, jak ten twój
Zgłoś
mazga50 2024-02-14, 5:35 7
psotna_cipka napisał/a:

Do odstrzału te bażanty.

Bażanty to są zmanipulowane dzieciaki. Do odstrzału to lewackie kurwy które to promują.
Zgłoś
Z................w 2024-02-14, 7:05 10
A kto głosował na po i na resztę? to ci sami lewaki
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem