bezczelnie zajebane z wiochy. Miłego dnia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
bezczelnie zajebane z wiochy. Miłego dnia.
Ogromne dzięki że nam to wkleiłeś ale każdy zna tutaj Kwejka także nie musiałeś serio
-Ernest Hemingway
Ogromne dzięki że nam to wkleiłeś ale każdy zna tutaj Kwejka także nie musiałeś serio
Ja nie znam i naucz się używać przecinków oraz kropek, ponieważ są one po to, aby ich używać.
Strasznie Ci się musi nudzić @Abraxus pracując w tym angielskim markecie.
Dopierdalacie się do Rydzyka.
A każdy z Was wziąłby dwa auta od bezdomnego
A każdy z Was wziąłby dwa auta od bezdomnego
gabriel0 napisał/a:
Ohuj chodzi z tym?
O to chodzi, że znafcy fejków z sadistica i nie tylko, tutaj łyknęli manipulację jak bocian żabę i dali się, krótko mówiąc zrobić w chuja jak niewinne dzieciątka.
uwaga każdy kto myśli że wszystko wie!: Rydzyuk nie ma żadnego Maybaha , jeżeli któs ma dowód że ma poprosże !!!!!Ę!!
karolas9999 napisał/a:
uwaga każdy kto myśli że wszystko wie!: Rydzyuk nie ma żadnego Maybaha , jeżeli któs ma dowód że ma poprosże !!!!!Ę!!
każdy o tym wie, poza botami, trollami i troglodytami
Rydzyk robi się trollem jak mało który sadol, pelikany łykają
A Rydzyk niech nadal kosi hajsiwo i robi se jaja z płaczącej cebuli
Tak tak wiem, większość użytkowników sadola to potentaci i krezusi... Bitch please...
Suspens napisał/a:
Gościu napierdala sobie hajs. Ustawiony jest na 7 pokoleń do przodu. I tylko my jebane cebularze nie możemy tego pojąć i rzucamy jadem zamiast wziąć się w garść i kosić szmal.
Tak tak wiem, większość użytkowników sadola to potentaci i krezusi... Bitch please...
a to nie żydzi zawsze śmierdzieli cebulą i czosnkiem, bo od babici to słyszałem nie raz, a
gdy czytam podobne komentarze to myślę o niemcach i ich
,,polskich, kurwa, obozach,,
Ta książka nawet nie jest o ludziach bezdomnych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów