📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
Z czytaniem też masz problem? Pokaż mi gdzie napisałem coś, co świadczy, że dałęm się nabrać? Napisałęm do Laoli a filmik mam w dupie.
Rasizm jest OK.
Z czytaniem też masz problem? Pokaż mi gdzie napisałem coś, co świadczy, że dałęm się nabrać? Napisałęm do Laoli a filmik mam w dupie.
Zgadza się
Cytat:
...murzyni i ciapackie szmatogłowce.
Bez przesady. Lubię patrzeć na akcje w ich wykonaniu, ale do fascynacji nimi daleka droga.
Cytat:
Rodacy i kraj latają ci koło chuja.,
Sprecyzuj czyich rodaków i który kraj masz na myśli.
Cytat:
Widzisz.... to jest jeden z "wielkiej czwórki", której członkowie czasem dostaną bana, ale zwykle ich posty nie są kasowane. W przeciwieństwie do postów ich oponentów. Taka tu "wolność" słowa
O cholera! Zostałem członkiem jakiegoś elitarnego klubu i nawet o tym nie wiem. A co do banów i kasowania postów - jakoś nie protestujesz, kiedy to ja dostaję urlop i kiedy moje wypowiedzi są usuwane. Takie twoje "rozumienie" wolności słowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów