📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-25, 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
kiedy do kurxy nędzy ktoś odpali tryb
Pogromy białych alternatywnie Mode = ON
Pogromy białych alternatywnie Mode = ON
Na wpuszczali gówna to niech teraz się męczą
Zginie kilku czarnych idiotów lub naćpanych przez niewykonywanie poleceń i agresje, BLM.
Teraz rozwalają miasta w europie i stanach za które płacą biali podatnicy oraz katują zabijają zbiorowo na ulicach niewinnych białych w tym kobiety i starsze osoby.
Ja się pytam jaki będzie nasz odwet ?
Bym tam mieszkał to zrobił bym pancerz z kevlarem, zakupił ckm, a każdego nygusa który się zasadzi przerobił w psią karmę :]
BLM ja wszystko rozumiem, sprawiedliwość dla policjanta itp. Ale gdzie jest WLM ? Ja się pytam
Teraz rozwalają miasta w europie i stanach za które płacą biali podatnicy oraz katują zabijają zbiorowo na ulicach niewinnych białych w tym kobiety i starsze osoby.
Ja się pytam jaki będzie nasz odwet ?
Bym tam mieszkał to zrobił bym pancerz z kevlarem, zakupił ckm, a każdego nygusa który się zasadzi przerobił w psią karmę :]
BLM ja wszystko rozumiem, sprawiedliwość dla policjanta itp. Ale gdzie jest WLM ? Ja się pytam
alususs napisał/a:
No cóż panowie czas najwyższy odkurzyć łańcuchy i kajdany
Kajdany i wrzucanie do morza. Niech fauna morska też coś z tego ma.
IQ rowne grubosci sredniej grubosci kafla chodnikowego powoduje bledy w funkcji mowy, co widac na zalaczonym filmie
Najlepsze jest to ze zero o tym w wiadomościach, czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego specjalnie do tego doprowadzają? Przeciez trzeba być zjebanym żeby nie widzieć że to jakaś sciema
Powoli nawet gejozy w rurkach zaczynają widzieć, że z bydłem nie me sensu się bratać - bo ich mózg wyjechał na kolonie. Sami sobie kręcą bat na czarne dupska i potem będzie płacz wśród szmat jak możecie ich krzywdzić
Styxu napisał/a:
IQ rowne grubosci sredniej grubosci kafla chodnikowego powoduje bledy w funkcji mowy, co widac na zalaczonym filmie
Dokładnie... oni jakby się jąkał powtarza w kółko to samo jebany półgłówek.
Tylko kretyński łeb mógł wpaść na pomysł, że agresją można walczyć z rasizmem.
Dzięki ich zachowaniu krzywa ludzi deklarujących rasizm stale i powoli rośnie.
Oczywiście teraz wszyscy poprawnie politycznie wejdą czarnym do dupy byle nie wyjść na rasistów.
Jakieś kwadraciki jakieś blm.
Tylko 99% tej czarnej choloty nie ma pojęcia nawet o co chodzi.
Jedyne co ich interesuje to to, że mogą bezkarnie kraść i napadać.
A ludzie którzy posługują się przemocą i agresją rozumieją tylko przemoc i agresję.
Tu nie ma co z nimi dyskutować czy próbować się dogadać.
Należy uzbroić wojska i wysłać na ulicę w celu eksterminacji szkodników.
Jak karaluchy łażą po chalupie to się z nimi nie bratasz tylko zamawiasz gościa do ich wytrucia.
Dzięki ich zachowaniu krzywa ludzi deklarujących rasizm stale i powoli rośnie.
Oczywiście teraz wszyscy poprawnie politycznie wejdą czarnym do dupy byle nie wyjść na rasistów.
Jakieś kwadraciki jakieś blm.
Tylko 99% tej czarnej choloty nie ma pojęcia nawet o co chodzi.
Jedyne co ich interesuje to to, że mogą bezkarnie kraść i napadać.
A ludzie którzy posługują się przemocą i agresją rozumieją tylko przemoc i agresję.
Tu nie ma co z nimi dyskutować czy próbować się dogadać.
Należy uzbroić wojska i wysłać na ulicę w celu eksterminacji szkodników.
Jak karaluchy łażą po chalupie to się z nimi nie bratasz tylko zamawiasz gościa do ich wytrucia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów