Super sportowe auto - Seicento Sporting
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Super sportowe auto - Seicento Sporting
Mam takie cacko i powiem że przy 80 km/h auto się telepie a człowiek się czuje jakby zaraz miał się prznieść w czasie.
Ja: Bo to pojebane...
Kurwa kolejny odcinek tego syfu na moim osiedlu -.-
aaaa dj maniak z dolmelu z wrocławia napierdala trudne sprawy !!!!!!!!!!
chyba nie lataliscie 1.1 sajczakiem... Takie gowienko mam osobiscie... Nawet nie wiecie jaka jest adrenalina gdy sie takim malaczem leci 150-160... to nie to co tatusia autkiem, gdzie nic nie stuka, nie skacze, nie trzepie... tutaj trzeba prawdziwego kierowcy, do utrzymania tej 'besti''
@up
A Ty chyba nie latałeś autem tatusia
A Ty chyba nie latałeś autem tatusia
babycow napisał/a:
yhm, ale przy takiej prędkości to musi być solidnie przypięty do lawety.gdy sie takim malaczem leci 150-160
Vendal@
SS to nie to samo co twoje... lakier, szyby i te sprawy.
SS to nie to samo co twoje... lakier, szyby i te sprawy.
Suchajata gimbaza, Miałem CC sporting. Normalnie ma 54 KM, to fajna zwinna rakieta na miasto, może i nie jest sportowym samochodem do wyścigów po torze ale na KJS-ach sprawdza się doskonale dzięki zawieszeniu utwardzanym i krótkich przełożeniach w standardzie. Co do mojego CC Sporting, od początku miało sportowy wałek rozrządu nie wiem ile to mu KM dawało, może nic tylko zmieniało charakterystyczniej przebiegu lini mocy i momentu ale spokojnie jechało licznikowe 180 km/h, tak zamykało zegar. Może uszczelki w dziwach wtedy puszczały powietrze i czasem trzeba było stanąć z powodu przegrzania ale goście w bemkach co mnie nie mogli zgubić i na stacjach wychodzili aby ob-lukać czy nie za turbowany = bezcenne. Wiem że teraz milion gimubsów powie że to bzdura chociaż sami latają skuterem to jednak ci co mieli cc przyznają mi rację Ja już go nie mam dorobiłem się, latam litorywm sportem lwg
Vendal napisał/a:
Mam takie cacko i powiem że przy 80 km/h auto się telepie a człowiek się czuje jakby zaraz miał się prznieść w czasie.
Obrazek
Pier**lisz miałem takiego złomka jakiś czas temu, wrzuciłem silnik 1.2 od punciaka dobra maszyna, 80 to nic, 180 to dopiero atrakcja, większa andrenalina niż przy czymkolwiek innym, trzeszczy to to jak by się rozpaść miało, a cały sadistic przelatuje Ci przed oczami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów