Super sportowe auto - Seicento Sporting
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Super sportowe auto - Seicento Sporting
Kur ten program niszczy psyche a aktorzy na poziomie -1 raz zobaczylem ten program i podziekowalem (miesny jeż ty go zjesz) nie dzieki . pYtanie brzmi czy ktos to oglada? i czy Tv zarabia na ogladnalnosci? watpie co za syf...
właśnie się dowiedziałem że mam sportowe auto ..
abdul napisał/a:
pierdolicie, ale seicento 1.1 to naprawde rakieta i adrenalina w chuj
Wole jezdzic rowerem niż seicento.
Pare razy miałem niestety nieprzyjemność prowadzić tą pomyłkę motoryzacyjną. Nie rozumiem ludzi którzy decydują się na takie auto. Skoro w tych samych pieniądzach można mieć coś 1000 razy lepszego.
pilinskim napisał/a:
wrzuciłem silnik 1.2 od punciaka dobra maszyna, 80 to nic, 180 to dopiero atrakcja,
taaaaak, a nie masz lagów klawiatury przy tej prędkości?
Mózg rozjebany Seicento supersportowe auto!!! Bugatti Veyron może czuć się zagrożony
Cytat:
yhm, ale przy takiej prędkości to musi być solidnie przypięty do lawety.
Nie jechales nie gadaj, kazdy pierodli 150-160 seicentem? Pojebalo... a jak ich przewoze to galy na wierzchu, gowno w srodku...
Rekordzik to 172kmh z gorki, na 'pseudo autostradzie'
nadal nie wierzę, że ludzie mogą to cały czas oglądać..
babycow napisał/a:
babycow napisał/a:
zesrałbym się nawet, gdybyś obok mnie przejechał tym z taką prędkością.a jak ich przewoze to galy na wierzchu, gowno w srodku...
babycow napisał/a:
za którymś biciem rekordu, będziesz na hardzie. Jesteś pretendentem, postaraj się!to 172kmh z gorki,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów