Tymczasem w przedszkolu mojego syna dość wcześnie wprowadzono wychowanie seksualne
Ta szafa tam stała jak jeszcze Ty chodziłeś do tego przedszkola
pazerny kutasiarz nie mogl sie oprzec by oszukac sadoli i napisał, że niby u syna w przedszkolu... za materiał własny wiecej piwek chcesz nałapać ?
jakbyś napisał, że szukałeś nagich fotek przedszkolaków i natrafiłeś na coś takiego to byśmy jeszcze uwierzyli... piwka kłamczuchu nie dostaniesz odemnie
Kurwa, chyba znam to miejsce
@woodpeck77
B-B?
Grudziądz
"Tymczasem w przedszkolu mojego syna dość wcześnie wprowadzono wychowanie seksualne"
pazerny kutasiarz nie mogl sie oprzec by oszukac sadoli i napisał, że niby u syna w przedszkolu... za materiał własny wiecej piwek chcesz nałapać ?
jakbyś napisał, że szukałeś nagich fotek przedszkolaków i natrafiłeś na coś takiego to byśmy jeszcze uwierzyli... piwka kłamczuchu nie dostaniesz odemnie
pokręcony kutafon - poszukiwacz teorii spiskowych, nie mógł wcisnąć alta i użyć polskich znaków...który uważa, że życie innych przypomina jego własne, a jedynym szczęściem jest wodospad wirtualnych piwek
jakbyś napisał, że prosisz o dowód, że to materiał własny to byś go dostał a tak wychodzisz na notabene członka a właściwie człona komisji pod wezwaniem złamanej brzozy im. Antoniego Wyklętego,
który wszędzie wietrzy spisek
Grudziądz
pokręcony kutafon - poszukiwacz teorii spiskowych, nie mógł wcisnąć alta i użyć polskich znaków...który uważa, że życie innych przypomina jego własne, a jedynym szczęściem jest wodospad wirtualnych piwek
jakbyś napisał, że prosisz o dowód, że to materiał własny to byś go dostał a tak wychodzisz na notabene członka a właściwie człona komisji pod wezwaniem złamanej brzozy im. Antoniego Wyklętego,
który wszędzie wietrzy spisek
a alta uzywam tylko w szczegolnych przypadkach, jesli bede uzywal za czesto to mi sie popsuje a mam tylko 2 na klawiaturze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów