Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
brylant1412 2014-01-10, 23:34 2
wkurwia mnie to że ludzie pierdolą ile musieli zapłacić dla klerów ja nie place i mnie to wali ile jest co łaska.po co płacisz a potem wypominasz.koniec kropka ide spać bo się najebałem
Zgłoś
Catacombe 2014-01-10, 23:36
CDBlaze napisał/a:

A tusk za twoje podatki Ciebie w dupę.

Nie tędy droga kryptogeju.
Zgłoś
Majozen 2014-01-10, 23:39 9
U mnie już był księżu w poniedziałek, ale z racji, że jestem niewierzący kulturalnie powiedziałem, że go nie przyjmę. Trafił się jakiś wyjątkowo normalny ksiądz i powiedział tylko, że jeśli będę chciał się nawrócić, czy po prostu porozmawiać, to zaprasza na plebanię. Sąsiadka mówiła też, że zrobił listę tych najbiedniejszych i od nich nie brał ani grosza. Tak więc nie każdy ksiądz to łasa na kasę kurwa, zdarzają się ci normalni.
Zgłoś
PoMaluchu 2014-01-10, 23:42
kurwa, co wy pieprzycie. Nakręcacie się jak stare kurwy:) Ja mam zawsze wyjebane co on powie, daję ile chcę...tzn tak na prawdę od kilku lat nie wpuszczałem księżuli do domu:/
Zgłoś
Odd-ball 2014-01-11, 0:00 1
"Nie chcesz - nie dawaj. Nie chcesz - nie wpuszczaj.

Ale nie. Zamiast samemu sprawę rozwiązać (chodzą ministranci i pytają czy będziecie przyjmować księdza), to trzeba krzyczeć po internetach"

nie daję, nie wpuszczam, a na internetach o tym krzyczę. nie wolno?
Zgłoś
S................n 2014-01-11, 0:15
Księdzu zawsze możesz nie zapłacić albo go nie wpuścić. Ksiądz nie ma prawa żądać od ciebie zapłaty za taką wizytę.

Podatki musisz płacić a jak nie to będziesz musiał wpuścić komornika.

Co lepsze?
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2014-01-11, 0:56 1
@Odd-ball
Wolno, ale to świadczy o poziomie umysłowym pantofelka i kompleksie małego kutasa.
Zgłoś
blizniak 2014-01-11, 2:00
coo?? zabrał mi moje 50zł?? jebaniutki ide sprawdzić portfel
Zgłoś
TakiTamSobieSadol 2014-01-11, 2:58 1
@flightmen13 Kolego masz nie właściwe dane (może z zeszłego roku). Teraz co łaska to od 400zł sie zaczyna. Ale wiadomo jakoś dach trzeba naprawić (czyt. zatankować nowe audi A6)
Zgłoś
pylaochos 2014-01-11, 5:39 1
Nameless napisał/a:

Jasne. Jak gadam z ludźmi żyjącymi na wsi, to więcej się daje niż 50 zł... Darmozjady spokojnie stówkę albo dwie doją.

@Babilonczyk
Na wsi nikt się nie przeciwstawi, to są inne realia i inna mentalność niż w mieście, gdzie jesteś "anonimowy". Jak ktoś powie, że "nie", to ksiądz na mszy potępi taką osobę i będzie wstyd na całą wieś, gdzie się wszyscy raczej znają. Popytaj ludzi i zobaczysz co Ci powiedzą...
Jak kiedyś za małolata byłem na mszy na wsi, to pamiętam, że ksiądz czytał jaka rodzina w danym tygodniu sprzątała kościół i czytał również kto ma sprzątać w kolejnym

Gówno prawda, przeinaczasz. Albo dawno cie nie było na wsi albo słyszałeś o niej tylko w tvn. A tak swoją drogą, nawet jeżeli ksiądz by to zrobił, to co cie kurfa obchodzi zdanie innych? Prowadzisz jakiś ranking najbardziej lubianych parafian?
Zgłoś
Nameless 2014-01-11, 5:58
@up
Dosyć często jeżdżę na polską wieś i znam zdanie wielu osób na ten temat. Doskonale wiem jak to na wsi może wyglądać.
Wyobraź sobie, że w pewnej parafii w polskiej wiosce był piękny drewniany kościółek, drewniane kapliczki, droga krzyżowa. Obok plebania, dookoła plebanii biegały pawie i inne ptactwo. Z drugiej strony przedszkole w małym "dworku" z dużym zielonym placem (drzewa, huśtawki i inne pierdoły). No zajebiście było.

Przyszedł nowy księżulek. Zainstalował się na plebanii, sprzedał ten zabytkowy kościół, kapliczki, drewniane rzeźby. Potem wyjebał wielki kościół, który nigdy nie jest nawet zapełniony (bo nie ma tylu mieszkańców), brzydactwo. Przedszkole strasznie na tym straciło, cała okolica.
W dodatku kupił jakieś zajebiste dzwony, którymi dzwoni czasem co godzinę... Słychać je wszędzie, bo przez wieś przepływa rzeka, po której głos bardzo "się niesie". Wkurwia to większość mieszkańców.

Nic z tym ludzie nie zrobią, bo żaden się nie odważy wyjść pierwszy. Chodzi o to, że "ludzie będą gadać" - tak w skrócie.
Jak wywoził to, co mieli najcenniejsze to nikt go nie zatrzymał...
Zgłoś
mejsidz 2014-01-11, 8:10
1 COŁASKA = 4 NATACE

A ja i tak daję od lat tyle samo księdzu na kolędzie.
10 sekund. Potem wypuszczam psa.
Zgłoś
adex69 2014-01-11, 9:42 1
U mnie w parafii, żyła sobie schorowana starsza kobieta, która nie mogła sobie wszystkich leków kupić co potrzebowała. Na kolędzie przyszedł do niej ksiądz i gdy ona powiedziała że nie może dać, bo nawet na leki ją nie stać, to wyjął z kieszeni 100 zł, dał, pobłogosławił dom, porozmawaił chwilę i poszedł do następnego domu. Może nie odwiedzam kościoła zbyt często, ale wkurwia mnie ciągłe narzekanie na KK.
Zgłoś
Cenzorek 2014-01-11, 9:49 2
Ból dupy 19-latka, którego babcia dała 50zł księdzu, a nie jemu

To sadistic, a nie "dlaczego ja", wyp**** z tym gównem
Zgłoś
Samudaripen 2014-01-11, 21:27
sama palikociarnia
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem