📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
piehtole_nie_robie napisał/a:
I jak zwykle najbrzydsza jest atencyjna k***a z czerwonymi kłakami, sztucznym ryjem i wydziaraną połową ciała
Ona to wszystko robi "dla siebie" . Not.
Ekshibicjonizm, czy jakiś kurewski gen?
tanatopraktyk napisał/a:
Fajne lasencje. A kazdy kutasiarz ktory tu pierdoli ze to kurwy, nie doczeka sie dobrej w lozku partnetki tylko jakiejs zachukanej baby ktorej swiat wmowil ze seks to zlo. Idzie sie jebac stulejarze
No z tym jebaniem to trochę ciężko.
tanatopraktyk napisał/a:
Fajne lasencje. A kazdy ku*asiarz ktory tu pie**oli ze to k***y, nie doczeka sie dobrej w lozku partnetki tylko jakiejs zachukanej baby ktorej swiat wmowil ze seks to zlo. Idzie sie jebac stulejarze
Fajne? Chyba jesteś koniobijcem.
Większośc dziewczyn tam to PLUS SIZE którym się wydaje że są boginiami. Faceci są poprostu grubasami, a one wymyślają następne określenia. Co nie oznacza, że szarpał bym jak Jehowy za klamkę
zdun napisał/a:
Fajne? Chyba jesteś koniobijcem.
A co kurwa nie są? No do walenia konia przed monitorem to może nie są fajne ale na wyjscie na miasto to przynajmniej połowa by się nadała nawet w tej jebanej pidżamie
LeonZomowiec napisał/a:
Większośc dziewczyn tam to PLUS SIZE którym się wydaje że są boginiami. Faceci są poprostu grubasami, a one wymyślają następne określenia. Co nie oznacza, że szarpał bym jak Jehowy za klamkę
Szarpał byś jak jehowy klamkę a pierdolisz coś o plus size . Weź się kurwa zastanów , czy dalej walić konia w pokoju u starych na kwadracie, czy w końcu wyjść na miasto i zaruchać .
Wpadłem na genialną myśl. Feminizm to nienawiść do mężczyzn spowodowana występowaniem na świecie takich kobiet jak na filmie.
Ja pierdole, same pedały...
Jak to się nazywa? Tzn jak to szuukać w necie? Zajebiste to jest.
Feministki to kobiety którym facet nie wygonił sztana z dupy i dlatego są takie wkurwione
Źródło: Wikipedia
P. S nie wiem dlaczego ale hasło emancypacja kobiet kojarzy mi się z ciąganiem ich za włosy w czasie ruchania
Źródło: Wikipedia
P. S nie wiem dlaczego ale hasło emancypacja kobiet kojarzy mi się z ciąganiem ich za włosy w czasie ruchania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów