📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mlecz1323 napisał/a:
Jestem z Zachodniopomorskiego i lubię Śląsk- fajni ludzie do rozmowy i napicia się. Pozdrawiam Rybnik!
Rybnik również pozdrawia!
Za Golfika 3 piwko. Zajebista fura, ale co ona ma wspólnego ze Ślunzakami to nie wiem.
Rxx napisał/a:
Czy padnie standardowy tekst o tym że gdyby nie Śląsk to reszta Polski mieszkała by w lepiankach?
Gdyby nie Śląsk to reszta Polski mieszkałaby w lepiankach.
Rxx napisał/a:
Czy padnie standardowy tekst o tym że gdyby nie Śląsk to reszta Polski mieszkała by w lepiankach?
Może, nie koniecznie w lepiankach, ale za prąd i węgiel kupowany z zagranicy płacilibyście co najmniej 500% tego co teraz a nawet może i więcej.
Ból dupy powinien dopaść tych debili którzy najeżdżają na Śląsk. Wyobraźcie sobie, że 3 rejony w Polsce, tj. Górnośląski Okręg Przemysłowy, Rybnicki Okręg Węglowy oraz Elektrownia i Kopalnia Bełchatów generują zyski w budżecie państwa w granicach 35%. Są to często zyski pośrednie, tzn. takie "co by było gdyby tego nie było" no i oczywiście zyski normalne. Oczywiście debile jebane dodające takie posty nie wiedzą, że 40% energii elektrycznej wyprodukowanej w Polsce(głównie na Śląsku) jest eksportowane do Niemiec, Skandynawii i innych krajów.
Wkurwia mnie takie pierdolenie. "Zakały Polski", sraty taty kurwa. 3/4 osób piszących takie głupoty nie zna naszej historii, ale o Śląsku i Ślązakach wie najwięcej. Jakoś jeszcze kurwa nie spotkałem się z kimś kto wygląda jak ludzie z popularnych obrazków i gifów nt. Śląska, a mieszkam w Katowicach już sporo, bo od urodzenia..
Za pojazd po ślunsku piwko!
miodek_1 napisał/a:
a kolega 606 nie wiem skąd jest
Zapewne gdzieś spod granicy z Białorusią. Od tygodnia mają jeden komp na całą wieś, więc jak już się chłopak do niego dorwał to musiał pocisnąć jakiś hejt.
A ja jestem ze Śląska i nie mam bólu dupy, trzeba mieć nieco luźniejsze podejście. Piwko.
Po pierwsze: to nie Wasz węgiel. Wy go tylko dla nas wydobywacie. Nie podoba się- wyjedźcie do ojczystych Niemiec, a my obsadzimy kopalnie Polakami. Autobus już podstawiony:
Przede wszystkim facepalm.
Ci powyżsi, co tam się napłakali:
-prąd mogę mieć z innych miejsc niż ze śląska, np. z elektrowni w Koninie, a co do węgla - choćby z kopalni odkrywkowej w Kleczewie. Albo zza granicy, albo z bateri słonecznych, ziemniaków kurwa. Może sobie zapierdalam na rowerku i ładuję dynamem komputerek żeby popsuć wam dzień swoimi komentarzykami.
-moje gimnazjum wzięło pieniądze ze śląska, ale z Dolnego. Z wielkiego Zagłębia Miedziowego, z którego kolega ma kabelki w swoim komputerku, no chyba, że masz je z węgla. Sorry, z wungla.
Przy okazji wydało się skąd pochodzę, mimo tego, że już tam nie mieszkam.
-nie nienawidzę was, zwyczajnie z was cisnę, bo jestem zakompleksionym polaczkiem-cebulaczkiem, który musi reperować swoje zszargane ego w internecie. W ogóle jestem gruby, samotny itd.
Nie wiem czy czegoś nie przegapiłem, możecie nakurwiać łzami dalej jakby co. Ślunzoki ćwoki hyhy.
Ci powyżsi, co tam się napłakali:
-prąd mogę mieć z innych miejsc niż ze śląska, np. z elektrowni w Koninie, a co do węgla - choćby z kopalni odkrywkowej w Kleczewie. Albo zza granicy, albo z bateri słonecznych, ziemniaków kurwa. Może sobie zapierdalam na rowerku i ładuję dynamem komputerek żeby popsuć wam dzień swoimi komentarzykami.
-moje gimnazjum wzięło pieniądze ze śląska, ale z Dolnego. Z wielkiego Zagłębia Miedziowego, z którego kolega ma kabelki w swoim komputerku, no chyba, że masz je z węgla. Sorry, z wungla.
Przy okazji wydało się skąd pochodzę, mimo tego, że już tam nie mieszkam.
-nie nienawidzę was, zwyczajnie z was cisnę, bo jestem zakompleksionym polaczkiem-cebulaczkiem, który musi reperować swoje zszargane ego w internecie. W ogóle jestem gruby, samotny itd.
Nie wiem czy czegoś nie przegapiłem, możecie nakurwiać łzami dalej jakby co. Ślunzoki ćwoki hyhy.
mlecz1323 napisał/a:
Jestem z Zachodniopomorskiego i lubię Śląsk- fajni ludzie do rozmowy i napicia się. Pozdrawiam Rybnik!
No kurwa, ale się zdziwiłem. Piwko! Rybnik pozdrawia
za 500 lat nie bedzie wegla ziom.
606 napisał/a:
jestem zakompleksionym polaczkiem-cebulaczkiem, który musi reperować swoje zszargane ego w internecie. W ogóle jestem gruby, samotny itd. [...] Ślunzoki ćwoki hyhy.
tak właśnie myślę o Tobie, jak i reszcie goroli wypowiadających się tutaj o śląsku, mojej lokalnej ojczyźnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów