Następny będzie Trzaskowski i Kierwiński, żeby było po równo...
Czyli jakby się trykała Magda Gesler z Makłowiczem to wtedy byłby kulinarny wysryw i nie byłoby problemu 🤣😂😂😂😂
Chociaż jakby nie patrzeć to są przestępcy a nie politycy więc żaden to polityczny wysryw
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.A kto mówi że tutaj pasują? Od kiedy geslerowa czy maklowicz są na sadisticu? Ależ ty p🤬lisz odklejencu...
A kto mówi że tutaj pasują? Od kiedy geslerowa czy maklowicz są na sadisticu? Ależ ty p🤬lisz odklejencu...
Grzeczniej j🤬a k🤬o
Dawno w ten pusty łeb nie zarobiłeś że nie umiesz jak człowiek dyskutować p🤬lony śmieciu?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz."Inteligencja" oburzona czyli filmik bardzo dobry
Jestem zdumiony że żadnej teorii spiskowej tutaj nie znalazłaś, widać leczenie działa
Czyli jakby się trykała Magda Gesler z Makłowiczem to wtedy byłby kulinarny wysryw i nie byłoby problemu 🤣😂😂😂😂
Chociaż jakby nie patrzeć to są przestępcy a nie politycy więc żaden to polityczny wysryw
Czekam na Hołownię z Kamyszem lub Śmiszka z Biedroniem (ale to nie dla dzieci) lub Józefaciukiem zamiennie z Żukowską, Wcisło i Jachirą.
Jak tak można szkalować krystalicznie czystego Kamińskiego i Wąsika? To ludzie szlachetni i do tego patrioci.
Nie no ale na tym dole Polski to na prawdę sama chołota mieszka, która najlepiej odjebac od Polski -j🤬ych ulomow z iq kaczki. Co trzeba mieć w głowie żeby ich wybrać do europarlamentu.
Patrząc na twoją składnię, ortografię i całokształt sp🤬olenia to domyślam się, że mam do czynienia z wyborcą lewicy
O! Widzę, że jakiś debil z południa Polski już się odezwał. Akurat składnia zdania na takiej stronie jak sadistic ma pierwszorzędne znaczenie. Po drugie - odpowiadać typowi z nickiem - bul od bytu ma sens. Po trzecie - nie, nie masz do czynienia z lewakiem j🤬y kretynie.
Spokojnie burku, nie szarp nogawy bo kopa sprzedam. Miło, że chociaż przepisać potrafisz bez błędu.
Wracaj tam lasować sobie łeb na TVN24 czy innej ubeckiej szczujni
Kopa to Tobie ojciec za młodu powinien sprzedać bo jak widać wychowanie mu nie wyszło. Ja polecam wyp🤬alać do Republiki - telewizja skrojona idealnie pod ludzi z ujemnym IQ, dla których max osiągnięcie życiowe to ukończenie podstawówki.