Następny będzie Trzaskowski i Kierwiński, żeby było po równo...
Następny będzie Trzaskowski i Kierwiński, żeby było po równo...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czyli jakby się trykała Magda Gesler z Makłowiczem to wtedy byłby kulinarny wysryw i nie byłoby problemu 🤣😂😂😂😂
Chociaż jakby nie patrzeć to są przestępcy a nie politycy więc żaden to polityczny wysryw
A kto mówi że tutaj pasują? Od kiedy geslerowa czy maklowicz są na sadisticu? Ależ ty pierdolisz odklejencu...
Grzeczniej jebana kurwo
Dawno w ten pusty łeb nie zarobiłeś że nie umiesz jak człowiek dyskutować pierdolony śmieciu?
Kozak w necie pizda w świecie. Nie pozdrawiam przygłupie.
"Inteligencja" oburzona czyli filmik bardzo dobry
Jestem zdumiony że żadnej teorii spiskowej tutaj nie znalazłaś, widać leczenie działa
Póki istnieje pojęcie "SPISKU"-KAŻDA teoria może okazać się rzeczywistością! ONI działają,by właśnie w pierwszym rzędzie ..ZNIEWOLIĆ GŁUPCÓW-z którymi,jak widać w tym przypadku-dużo nie muszą się napracować,bo ci..sami pchają się jako bezmózgie niewolnictwo!..😁😁😁Poniżej jest film,stworzony 5 lat temu!I jak widać,NADER znajduje pokrycie w dziejącej się rzeczywistości..W tym przypadku TEORIA spiskowa okazuje się być prawdą!😁😁😁
youtube.com/watch?v=U7RLGvwETQM&t=603s
Czyli jakby się trykała Magda Gesler z Makłowiczem to wtedy byłby kulinarny wysryw i nie byłoby problemu 🤣😂😂😂😂
Chociaż jakby nie patrzeć to są przestępcy a nie politycy więc żaden to polityczny wysryw
Gdybyś używał łba do czegoś więcej niż noszenia czapki to byś wiedział jakie naciągane były zarzuty i cały "proces" tych dwóch.
Sędzia, który nakazał ich aresztowanie to całkiem przypadkiem syn wieloletniej asystentki ministra Lufy Kierwińskiego. Takie to cuda w uśmiechniętej koalicji
Czekam na Hołownię z Kamyszem lub Śmiszka z Biedroniem (ale to nie dla dzieci) lub Józefaciukiem zamiennie z Żukowską, Wcisło i Jachirą.
Dopiero jak ich PAD ułaskawi,
Nie no ale na tym dole Polski to na prawdę sama chołota mieszka, która najlepiej odjebac od Polski -jebanych ulomow z iq kaczki. Co trzeba mieć w głowie żeby ich wybrać do europarlamentu.
Jak tak można szkalować krystalicznie czystego Kamińskiego i Wąsika? To ludzie szlachetni i do tego patrioci.
Nie no ale na tym dole Polski to na prawdę sama chołota mieszka, która najlepiej odjebac od Polski -jebanych ulomow z iq kaczki. Co trzeba mieć w głowie żeby ich wybrać do europarlamentu.
Patrząc na twoją składnię, ortografię i całokształt spierdolenia to domyślam się, że mam do czynienia z wyborcą lewicy
Patrząc na twoją składnię, ortografię i całokształt spierdolenia to domyślam się, że mam do czynienia z wyborcą lewicy
O! Widzę, że jakiś debil z południa Polski już się odezwał. Akurat składnia zdania na takiej stronie jak sadistic ma pierwszorzędne znaczenie. Po drugie - odpowiadać typowi z nickiem - bul od bytu ma sens. Po trzecie - nie, nie masz do czynienia z lewakiem jebany kretynie.
O! Widzę, że jakiś debil z południa Polski już się odezwał. Akurat składnia zdania na takiej stronie jak sadistic ma pierwszorzędne znaczenie. Po drugie - odpowiadać typowi z nickiem - bul od bytu ma sens. Po trzecie - nie, nie masz do czynienia z lewakiem jebany kretynie.
Spokojnie burku, nie szarp nogawy bo kopa sprzedam. Miło, że chociaż przepisać potrafisz bez błędu.
Wracaj tam lasować sobie łeb na TVN24 czy innej ubeckiej szczujni
Spokojnie burku, nie szarp nogawy bo kopa sprzedam. Miło, że chociaż przepisać potrafisz bez błędu.
Wracaj tam lasować sobie łeb na TVN24 czy innej ubeckiej szczujni
Kopa to Tobie ojciec za młodu powinien sprzedać bo jak widać wychowanie mu nie wyszło. Ja polecam wypierdalać do Republiki - telewizja skrojona idealnie pod ludzi z ujemnym IQ, dla których max osiągnięcie życiowe to ukończenie podstawówki.
Kopa to Tobie ojciec za młodu powinien sprzedać bo jak widać wychowanie mu nie wyszło. Ja polecam wypierdalać do Republiki - telewizja skrojona idealnie pod ludzi z ujemnym IQ, dla których max osiągnięcie życiowe to ukończenie podstawówki.
Ciebie jak widać napierdalał jak pasierba, ale i tak nic z tego nie wyszło. Ktoś z południa Polski coś ci zrobił, że masz jakiś uraz czy to dalej po relacji ze starym?
Idź poczytaj telegazetę to chociaż się czegoś nauczysz. Wróć jak przewiniesz do ostatniej strony
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów