Następny będzie Trzaskowski i Kierwiński, żeby było po równo...
Następny będzie Trzaskowski i Kierwiński, żeby było po równo...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Mam propozycję.
Filmik zostaw, ale usuń konto.
Też mam propozycję.
Poszukaj sobie wyznawców głupszych od siebie, poczujesz się dowartościowany.
Też mam propozycję.
Poszukaj sobie wyznawców głupszych od siebie, poczujesz się dowartościowany.
Jednostek glupszych od Ciebie to nawet w Afganistanie nie znajde.
Jednostek glupszych od Ciebie to nawet w Afganistanie nie znajde.
Wyżal się dla Tfuska, a nie jęczysz w internecie, jak baba w ciąży
Ten "mem" jest poniżej nawet mohera od "super partia kurwo". Trzeba konsekwentnie wypierdalać takie gówna wraz z ich dostawcami.
Kolejny właściciel internetu się objawił. Naprawdę się nie wstydzicie swojej głupoty? (To pytanie retoryczne)
[ Dodano: 2024-06-30, 23:32 ]
Ludzkość się cofa w rozwoju..Stałeś się tego najlepszym przykładem..Chyba nawet...dziecko specjalnej troski nie zamieściłoby tak infantylnego gówna!😡😡😡
Jestem zdumiony że żadnej teorii spiskowej tutaj nie znalazłaś, widać leczenie działa
"Inteligencja" oburzona czyli filmik bardzo dobry
Jestem zdumiony że żadnej teorii spiskowej tutaj nie znalazłaś, widać leczenie działa
Że co, że polityczny wysryw tutaj jest ok bo się ludzie wkurwiają? Polityka zdominowała wszelkie strony rozrywkowe w Polsce, czemu sadistic się jeszcze opiera. Dlaczego to jeszcze nie jest w dziale soft albo wywalone do kosza?
Że co, że polityczny wysryw tutaj jest ok bo się ludzie wkurwiają? Polityka zdominowała wszelkie strony rozrywkowe w Polsce, czemu sadistic się jeszcze opiera. Dlaczego to jeszcze nie jest w dziale soft albo wywalone do kosza?
Czyli jakby się trykała Magda Gesler z Makłowiczem to wtedy byłby kulinarny wysryw i nie byłoby problemu 🤣😂😂😂😂
Chociaż jakby nie patrzeć to są przestępcy a nie politycy więc żaden to polityczny wysryw
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów