Także Arka Gdynia niby kurwa, świnia ale smroda pogoni. Szczecin, Rogów, Zduńska Wola z reszta też
Także Arka Gdynia niby kurwa, świnia ale smroda pogoni. Szczecin, Rogów, Zduńska Wola z reszta też
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po chuj biegli ci policjanci. Kule znacznie szybciej dotarłyby do nich.
Bo to zjebana zachodnio europejska zjebana modła żeby policja chodziła nieuzbrojona. Patrz jaki cyrk był z Breivikiem czy islamskimi zamachowcami (dla mnie jeden chuj - zjeb to zjeb). Strzela taki bezkarnie 30 minut do ludzi, a w promieniu 50 km jednego kurwa gnata nie ma...
Z początku rozmowa, potem szarpanina. Jaka laska idzie z brudasami w bramę?
Albo kurwa albo zachciało jej się kolorowego ubogacenia...
Tak czy śmak niech ginie.
Z filmiku nie wynika jak to się zaczęło. Ale wygląda mi to że silą ją w bramę nie zaciągnęli.
Z początku rozmowa, potem szarpanina. Jaka laska idzie z brudasami w bramę?
Albo kurwa albo zachciało jej się kolorowego ubogacenia...
Tak czy śmak niech ginie.
No fakt wyszła na ulice, znaczy można zgwałcić/zabić... Jakiego wyznania jesteś?
Z pierwszej sek filmiku widać że siłą jej tam nie zaciągnęli.
Filmik obcięty i puszczony dopiero od przepychanki.
Chciałbym zobaczyć sytuację z przed chwili przemocy.
Nic nie jest takie na jakie wygląda....
"Nic nie jest takie na jakie wygląda.... " - chcesz powiedzieć, że to nie była dziewczyna?
Filozof się trafił...Niczego i nikogo nie wyznaję, nie ma to żadnego znaczenia.
Czyli według ciebie jeżeli ta dziewczyna zaczęła to jest sobie winna że ją we 3 przekopali?
BigCohones napisał/a:
Niczego i nikogo nie wyznaję, nie ma to żadnego znaczenia.
Filozof się trafił...
Czyli według ciebie jeżeli ta dziewczyna zaczęła to jest sobie winna że ją we 3 przekopali?
Olej go... Zjeby umysłowe są, były i będą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów