Nowi obywatele pozbywają się starych rasistowskich białych obywateli Anglii....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobre serce mają ♥️ W razie jakby go nikt w tym rowie nie znalazł przez tydzień ma udostępnioną wodę by przeżyć 😂
Nie mogę się doczekać osobnego działu na hardzie - Wojna domowa w UK ❤️🔥
Albo się dostosują białasy albo wymrą.
Ciekawe czy w/g Big Black Cock czy CNN to jest rasizm czy za bardzo pasuje do lewackiej spierdoliny umysłowej?
Stanleyek1987 napisał/a:
Nie mogę się doczekać osobnego działu na hardzie - Wojna domowa w UK ❤️🔥
Nie licz na to, anglicy to pizdy. Lewacki rząd predzej odda panstwo niz cokolwiek zrobi. U nas bedzie to samo bo polaczki tylko są mocni w gębie. Jak ten co na waleta laził i srał do wody. Tylko nagrywali i udawali, że nikt nie widzi.
tak robi żeby wymieszać narody, lpg i innich chorych psychicznie, a później można taki kraj na zawalnie CIA wywołać kolorową rewolucje jak to zrobili na banderinie, sponsorując banderowców
Najpierw będą wam mówili że nie ma problemu a następnie stwierdzą że skoro jest to nic już nie można z tym zrobić. W 1997 roku w Londynie biała ludność stanowiła 97% dziś to 35-50%. Bez ściągania migrantów lewica nie utrzyma władzy. Traci wśród białych poparcie na dłuższą metę wiec ściągają.
teraz ciapate i negroidy mogą "bezkarnie" napadać na białych pod przykrywką odwetu. i to sie nazywa woke
marianer7 napisał/a:
tak robi żeby wymieszać narody, lpg i innich chorych psychicznie, a później można taki kraj na zawalnie CIA wywołać kolorową rewolucje jak to zrobili na banderinie, sponsorując banderowców
Lecz się schizofreniku
Przepędzeni z ulic własnego kraju przez imigrantów. Smutne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów