18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2020-08-03, 17:26 26
coś w tym jest, znam ludzi którzy "aby się nie zniszczyło" nie zdzierają foli w ogóle.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-08-03, 17:37 7
Sprzedam Poloneza, folia na siedzeniach. Rocznik '79. Popielniczki nie używane.
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-08-03, 18:06 1
to chyba nowy fiat

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
Tco 2020-08-03, 18:31 4
100% jakies skosnookie auto.

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
Tryper 2020-08-03, 18:44 2
Po prostu Honda Syfic Type R.

Zawsze stoi.
Zgłoś
pazuzu 2020-08-03, 18:45
Honda Civic
Zgłoś
x................9 2020-08-03, 19:11 10
~Halman napisał/a:

coś w tym jest, znam ludzi którzy "aby się nie zniszczyło" nie zdzierają foli w ogóle.

A dlaczego ma się niszczyć, skoro można temu zapobiec? Inflacja zapierdala, niekoniecznie w parze z wysokością zarobków. Jak ktoś wydaje na auto minimum 140k PLN'ów, w dodatku jest to Type R, który zajebiście wolno traci na wartości, to jednak zabezpieczenie nadwozia za 3-4k PLNów, moim zdaniem jest tego warte. Swoje auto też zabezpieczałem, tym bardziej, że nowa ori lampa LED kosztuje 8k. Nałożenie specjalnej, grubej, przeźroczystej folii to koszt 300 PLN.
Zgłoś
Tom9310 2020-08-03, 19:35 20
Jebie fejkiem
Zgłoś
tarcer123 2020-08-03, 21:42
To moze byc tesla.
Zgłoś
gabriel0 2020-08-03, 21:43
W książce z lat 50-tych ubiegłego wieku (Opowieść o samochodzie, przekład z ruskiego) doczytałem iż już wiedzieli że lamp nie należy robić z tworzywa sztucznego gdyż nadmiernie się zużywają od piasku i kurzu na drodze.
Jak można kupić samochód w którym są elementy od 70 lat wiadome iż się nie nadają.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
MrEngineer 2020-08-03, 22:40 1
gabriel0 napisał/a:

W książce z lat 50-tych ubiegłego wieku (Opowieść o samochodzie, przekład z ruskiego) doczytałem iż już wiedzieli że lamp nie należy robić z tworzywa sztucznego gdyż nadmiernie się zużywają od piasku i kurzu na drodze.
Jak można kupić samochód w którym są elementy od 70 lat wiadome iż się nie nadają.

Kwestia bezpieczeństwa w razie wypadku. Kiedyś dość sporo samochodów miało szklane przednie lampy.
Zgłoś
edmund 2020-08-04, 0:31
MrEngineer napisał/a:

Kwestia bezpieczeństwa w razie wypadku. Kiedyś dość sporo samochodów miało szklane przednie lampy.

chodzi tylko i wyłącznie o pieszych, tak że , za bardzo bym się nie srał
Zgłoś
Xvier 2020-08-04, 12:01 2
xv89 napisał/a:

A dlaczego ma się niszczyć, skoro można temu zapobiec? Inflacja zapierdala, niekoniecznie w parze z wysokością zarobków. Jak ktoś wydaje na auto minimum 140k PLN'ów, w dodatku jest to Type R, który zajebiście wolno traci na wartości, to jednak zabezpieczenie nadwozia za 3-4k PLNów, moim zdaniem jest tego warte. Swoje auto też zabezpieczałem, tym bardziej, że nowa ori lampa LED kosztuje 8k. Nałożenie specjalnej, grubej, przeźroczystej folii to koszt 300 PLN.

Kurwa typ sciąga folie producenta, a ty pierdolisz o folii za 300zł...
Pierdolisz jak potłuczony, taka folia spieka się z elementem, czy to blacha czy to plastikach, a potem po latach ani tego nie ściagniesz, za cholere chyba zę podoba ci sie targanie 1mm kawałków i rysowanie elementu, efekt jest taki że ze skąpstwa chciało sie zaoszczędzić, a potem wyglada to gorzej jak by taka folia została ściągnieta odrazu....
Zgłoś
fikuswdoniczce 2020-08-04, 14:48 2
Od kiedy nowe części są oklejone w tak niedbały sposób? Kolejne ustawione gówno z tiktoka
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów