📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
-dzień dobry chciałbym fryzurę "lewitująca pożyczka".
-nie musisz mówić nic więcej!
-Ernest Hemingway
-nie musisz mówić nic więcej!
Miszczostfo!
Miszczostfo!
To jest błąd graficzny tekstury 3D
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Tekstury mu się nie załadowały
A na poważnie, wielu facetów w wieku 30 + lat "świeci" zakolami i łysieją w tempie logarytmicznym. Mam farta i problem mnie nie dotyczy, ale widzę ze kumple maja z tego powodu kompleksy .
To jest permanentny parasol
Hologram, no widze, ze w chinach maja juz fryzury wyswietlane w 3D z projektora na glowe
Liczyłem że ktoś podpali
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów