📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ten ryk powoduje, że zabijanie jest stresowe dla obserwatora, jebany wieprz
Jakby świnię żywcem ze skóry obdzierali.
- Nie, zjem u siebie w pokoju.
- Nie, zjem u siebie w pokoju.
Ehehe normalnie jak u mnie na zakładzie jak transport żywca przyjedzie takie same dźwięki
Kurwa ulani ludzie są tak beznadziejnie żałośni że choj. Tym bardziej dziewczyny, które to jeszcze starają się uzyskać jakąś atencję, chcąc udowodnić że kilka (naście)dodatkowych kilogramów to nie jest żaden problem bo liczy się wnętrze przecież. No i jest sobie taka locha na imprezie i wie że protokół "szukanie bolca" wchodzi mocno więc zaczyna odpierdalać żeby jak najbardziej zwrócić na siebie uwagę jak największej grupy samców bo może gdzieś tam jest miłośnik tuszy kalibru xxl. Oczywiście życie jest brutalne i jedyne co przychodzi to rozczarowanie, ale nie niee taka kabura tego nie pokaże. Będzie ryczeć w domu wpierdalając kolejne pudełko lodów.
Jebać ulane kurwy!
Jebać ulane kurwy!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów