Każdy myślący człowiek jest ateistą.______________
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866______________
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Szkoda mi Szwedów, których poznałem, a którzy nie mogą publicznie się temu sprzeciwić, bo stracą wszystko co im jeszcze pozostało.
U nas w szkole podstawowej też idą z duchem postępu
Obrazek
Aż dziw, że jeszcze nie dobrali się do krzyża umieszczonego we fladze.
Ale u nas w szkole podstawowej też idą z duchem postępu. Podręcznik „Olek i Ada” dla 6 latków poziom B+, wydawnictwo MAC
Obrazek
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866No nie powiesz mi ze ten podrecznik to cos zlego... jezeli tak uwazasz to zaczy ze zyjesz czasami sredniowiecznymi.. dzieci od malego powinny uczyc sie tolerancji do obcych ras, narodow, zeby nie wyrastaly na szowinistow czy nawet nacionalistow... To oczywiscie nie znaczy ze chce miec w Polsce co drugiego ciemnego koloru skóry czlowieka ale z drugiej strony gdyby tak było to tez by mi to nie przeskadzalo. a wiesz dlaczego ? bo jestem tolerancyjnym czlowiekiem... dzieci uczac sie tolerancji od malego beda mielay latwiej w zyciu... bo takiego mieszania sie ras i narodowossci jak na zachodzie, nie unikniesz chcbys ile hejcil na necie.... tutaj widze pokolenie ktore uczylo sie w szkole czy to w zyciu jeszcze ze jaka to polska nie byla i nie jest wielka itp a murzynek babmbo to jakis dziwak... i mamy teraz faszystow na ulicach i hejterow na internecie.... nie uwazacie ze swiat bylby lepszy gdyby nie wasze (pisze ogolnie) szowinistyczne zapedy ???
No tak. W polsko katolickiej Polsce to jest nie do pomyślenia, żeby uczyć szacunku do innych i to jeszcze do żydków!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.______________
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866takie "gadanie" stosuja te "zle" odlamy islamu, o ktorych sami moi znajomi ktorzy sa muzulmanami mowia ze sa to "zli ludzie". Ja osobiscie nie sppotkalem jeszcze muzulmanina tego typu jakcy sa opisywani w niektorych polskich mediach a nie mieszkam w polsce od 4 roku zycia..
Uwielbiam te wasze polityczne i religijne gównoburze, myślę że admini powinni założyć park rozrywki w którym byłby Bar pod Pizdą w którym siedzieliby Abraxus, Velture, Eturlev, Jaszczuro, TB303, Hal, janlew i poligon, piliby wódkę i kręciliby gównoburzę ku uciesze publiczności a admini sprzedawaliby bilety a Człowiek Skorupiak opowiadałby jak służył z nimi w Armii Napoleona (oczywiście tylko w swoim umyśle).
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.