W nowoczesnej odmianie szachów istnieje jedna nieznana wcześniej możliwość: wolno zamienić królową na króla lub odwrotnie. Takie posunięcie nosi nazwę "Ruch Palikota".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przy tym ruchu trzeba też drzeć ryja i wyzywać przeciwnika, że jest pierdolonym homofobem a zamiana królowej z królem jest jak najbardziej normalna i naturalna.
Hetman + Król(też Hetman) = związek partnerski, no kurwa wszystko się zgadza...
Nieee spierdalać mi od tej pięknej gry z homochujami... Król zawsze będzie królem i kutasa sobie upierdolić nie da!
Nieee spierdalać mi od tej pięknej gry z homochujami... Król zawsze będzie królem i kutasa sobie upierdolić nie da!
Kurwa ponad 1800 linijek kodu w Qbasicu napisałem do szachów, teraz weź to wszystko przeszukaj, te stosy kartek z opisami znaczenia zmiennych
Te slowa to cytat kogos z Kongresu Nowej Prawicy Co nie zmieina faktu, ze bardzo trafne i adekwatne do obecnej sytuacji politycznej
zauważyliście fenomen Bongmana który jest wyśmiewany za własne tematy, najczęściej specyficzne żarty, ale jego komentarze zazwyczaj są jednymi z trafniejszych bądź najzabawniejszych taka tam ciekawostka z nudow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów