📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Widać że film zrobiony dla żartu. A i tak będzie odbierany jako FAKE, zamiast jako JOKE.
Tak szczerze to ile razy tygodniowo otwieracie bagażnik? 2 żeby włożyć i wyjąć zakupy? Góra 4? Porobili te mechanizmy na pilota czy przyciski pod zderzakiem i dymają na dodatkową kasę nowobogackich za zbędny bajer.
nowynick napisał/a:
Tak szczerze to ile razy tygodniowo otwieracie bagażnik? 2 żeby włożyć i wyjąć zakupy? Góra 4? Porobili te mechanizmy na pilota czy przyciski pod zderzakiem i dymają na dodatkową kasę nowobogackich za zbędny bajer.
.....
Tak szczerze to ile razy tygodniowo otwierasz drzwi pasażera? Porobili te mechanizmy w drzwiach na klamkę i dymaja na dodatkową kasę na zbędny bajer.
Żeby facet w japonkach chodził...
Od 23:19
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
ten samochód to na pewno kobieta. Zobaczcie jak głeboko musiał wejść, żeby coś poczuła.
Erutlev napisał/a:
.....
Tak szczerze to ile razy tygodniowo otwierasz drzwi pasażera? Porobili te mechanizmy w drzwiach na klamkę i dymaja na dodatkową kasę na zbędny bajer.
codziennie po kilka razy jak nie ja to zona jak nie zona to dzieciak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów