czasy się zmieniają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
a smar do kocyków po to aby dzieci z nich nie wypadały ?
to jest sklep któregoś z moderatorów lub Penera
To nic osobistego po prostu jestem od ciebie lepszy
co jest śmieszniejszego od czwórki niemowlaków w jednej beczce?
- jeden niemowlak w czterech.
www.facebook.com/hipknowshop
- jeden niemowlak w czterech.
Jednego dzieciaka raz wywalili do rzeki w beczce po kapuście (coś było kiedyś gdzieś tam...)
Drugiego niedawno odnaleźli schowanego w tapczanie,
i było hyc o podłogę, bo kocyk śliski...
Ale jeżeli to prawda, to co jest napisane na tym sklepie, to powinno wzbudzić wielką kontrowersję, nie sądzicie ??
Jednego dzieciaka raz wywalili do rzeki w beczce po kapuście (coś było kiedyś gdzieś tam...)
Ale jeżeli to prawda, to co jest napisane na tym sklepie, to powinno wzbudzić wielką kontrowersję, nie sądzicie ??
Olcikk napisał/a:
Widzę że w połykaniu jesteś dobra.
thewhitestar napisał/a:
Widzę że w połykaniu jesteś dobra.
a ja widzę, że chyba tylko w tym...
Ja pierdolę, skąd Ty się tu wzięłaś?
Z gimbusowo.pl?
Zajebiste:-)
Oczywiście z tyłu Penerowa hitlerosa (nie wiem, jak ten gif nazwać...) dopełnia obrazu. Głupie w chuj, piwo leci.
Oczywiście z tyłu Penerowa hitlerosa (nie wiem, jak ten gif nazwać...) dopełnia obrazu. Głupie w chuj, piwo leci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów