📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
phrontch napisał/a:
Ciekawe, co łączy te kraje
Nabrały za dużo gówna, lewaki poluzowały klapę i szambo wybiło..
Wyłapać i do roboty - odpracować zniszczenia
Pamiętajcie o tym, kiedy ktoś Wam wytknie błąd językowy. Wówczas trzeba podziękować za pomoc, a nie się oburzać. Każdy, kto wytyka drugiemu błąd językowy lub inny brak wiedzy, wyciąga pomocną dłoń, która odciąga człowieka od takiego motłochu.
Odrzucanie takiej dłoni jest podwójną głupotą, a pyskowanie to już dosłownie galopująca głupota.
Nie lubią inwalidów jak widać.
Dobre ziomki z antify pomagają przeparkować samochód osobie niepełnosprawnej, a wy chcecie wobec nich wyciągać kary
Te kraje łączą obywatele o gownianym kolorze skóry
jak to twoje ziomki z antify robiłeś już test?
phrontch napisał/a:
Ciekawe, co łączy te kraje
Taki skrót myślowy. Ale odpowiedź prawidłowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów