18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nowy biznes Mike'a
Martinidraj • 2014-02-08, 10:27
Mike postanowił rozkręcić swój własny biznes. Tym razem działa w sektorze od dawien dawna okupowanym przez jego przodków, choć ostatnio nieco zaniedbanym

Z mojej perspektywy wszyscy są idiotami. Ja też.
Zgłoś
Thean 2014-02-10, 2:55
It is sad how society makes stereotype from right :/ So fuckin' sad.
Zgłoś
grandevil 2014-02-10, 3:26 1
Powinno być "That's how blacks work"
Zgłoś
Mayday_Dune 2014-02-10, 3:38 2
Od Mike'a to Ty się odpierdol..

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
~G.C
Zgłoś
Calatin 2014-02-10, 9:07
UP bo kurwa co ? Bo coś osiągnął ? Jest takim samym czarnuchem jak reszta, i ta zjebana moda od tego się odpierdol od tamtego...
Zgłoś
Bugini 2014-02-10, 10:21 1
@up Nie każdy czarnuch był mistrzem wagi ciężkiej dającym zajebiste walki. Zjebana moda to jest tu na jeżdzenie po czarnych bez powodu, gdyby każdy post chwalący czarnych otrzymywał te wirtualne piwa to byście kurwa murzynom tutaj pomniki stawiali. Wydaje mi się, że lwia część skrajnie rasistowskich wypowiedzi nie jest poparta ani wiedzą ani rzeczywistymi poglądami a jedynie zwyczajną modą niestety
Zgłoś
mYOUsick 2014-02-10, 11:23 1
@Calatin chciałbym widzieć jak mówisz to Mike'owi prosto w twarz

Isn't one nail without dirt under it,
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Zgłoś
Martinidraj 2014-02-10, 18:23
Zbiera na nowy garnitur:D

Z mojej perspektywy wszyscy są idiotami. Ja też.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów