📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pozbył się kasy i życia. Trochę na odludziu mieszkał a bryki kłuły biedę w oczy. To takie podsumowanie sprawy
JanJankowski napisał/a:
Pozbył się kasy i życia. Trochę na odludziu mieszkał a bryki kłuły biedę w oczy. To takie podsumowanie sprawy
Sądzę że przycinał w chuja na dragach.
Jeden chuj w sumie bandyterką się zajmował i skończył jak powinien. Jakby jeszcze ta trójka za chwilę w strzelaninie z psami zginęła, to świat będzie lepszy.
Apropo, luty tuż tuż
ciekawe ile potanieje?
ciekawe ile potanieje?
Bambrych napisał/a:
Sądzę że przycinał w ch*ja na dragach.
Jeden ch*j w sumie bandyterką się zajmował i skończył jak powinien. Jakby jeszcze ta trójka za chwilę w strzelaninie z psami zginęła, to świat będzie lepszy.
Dokladnie. 4 pieczenie na jednym ogniu
Miał być gram marihuany a było 0.99g, tak jest jak się oszczędza na chińskiej wadze.
Ja wiem ze czarnuch, ale mimo wszystko jakoś smutne to - wyskoczył ze wszystkiego co chcieli, a i tak go odjebali...
Rozjebie napisał/a:
Ja wiem ze czarnuch, ale mimo wszystko jakoś smutne to - wyskoczył ze wszystkiego co chcieli, a i tak go odjebali...
To jest tak jak z rodzicami było. Przyznaj się to nie dostaniesz po dupie. A i tak dostawałeś .
Jakby nie dał kasy to może by i nie przeżył. Ale baba miała by na pogrzeb w stylu bling bling.
Mów mi Dave
Ameryka Janka Biedaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów