📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To powinno siedzieć w jakieś jebanej dżungli i się stamtąd nie ruszać. A jak pospierdalają, zmutują, nawpierdalają się świńskiej paszy ze sterydami, wyrosną im skrzydła i się nam namnożą w Polsce to co kurwa ???
Daje piwko za to że koleś ma hobby a to rzadkie w tych czasach gdzie panują xboxy itp. Trzeba mieć zajawkę i w to włożyć dużo serca, czasu i troszkę pieniędzy. Ja sam mam, tylko że akwarium 112L więc wiem co pisze
Speedballwtf napisał/a:
tarantuli nadrzewnej
1. To nie jest tarantula tylko ptasznik;]
2. Nie ma czegoś takiego jak pająk nadrzewny To jest głupi podział, który ułatwia początkującym hodowcą wybrać te pająki, które są 'naziemnymi' i będą wiedzieć, że łatwiej ich szukać w terrarium. Po za tym, nawet w naturze pająki, które są klasyfikowane jako nadrzewne często siedzą w norach pod ziemią ;]
meier napisał/a:
avicularie sa bardzo ladne. Jako młode są niebieskie a gdy podrosna stają sie czerwonawe
Czyś Ty kurwa widział kiedyś czerwoną Avicularia spp.? Może chodzi Co o jeden jebany gatunek (Avicularia versicolor), która i tak jest kurwa RÓŻOWA?!
Na ogół są albo czarne albo ciemno niebieskie. Delikatnie porośnięte jasnymi (nawet i białymi [Avicularia metallica white hairs]) włoskami.
Terrarium samo w sobie słabo wystrojone. Brak jakiś scianek, po prostu szkło i tuba korkowa w środku. Czyli nic specjalnego.
Lol1982 napisał/a:
@up
XBOX i PS3 to też hobby, i też trzeba wydać na to pieniądze
Jak ty nazywasz xboxa i PS hobby to tutaj nasza rozmowa się kończy .
H2S04 napisał/a:
@Santoryn bardziej by tu pasowały Lukery a nie Hydry
hahah dokładnie ale taki gif mi się gdzieś przewinął a z lurkerami nie spostrzegłem a szukałem, aż się zachciało pograć w starcrafta !
ddobry10 napisał/a:
Jak ty nazywasz xboxa i PS hobby to tutaj nasza rozmowa się kończy .
Hobby (pasja, pot. konik) – czynność wykonywana dla relaksu w czasie wolnym od obowiązków. Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność płynąca z uprawiania hobby.(tak kurwa zajebałem z wiki)
Zluzuj majty, granie na xboxie to jest hobby czy się komuś podoba czy nie. Hodowanie ptaszników i granie na xboxie to to samo bo i jedno i drugie to strata czasu
ddobry10 nie ma sensu dyskutowac z gimbusiarnia ktora widzi tylko ekran monitora/tv bo niewiedzą co to prawdziwe hobby ... pozdrawiam akwarystę
sam hoduje od dzieciaka takie małe włochate i dzikie bardzo ciekawe hobby dla mnie ,obserwacja dzikich zachowań zwierząt , rozmnażanie itd. macie co nie co ode mnie:
(z jednej strony branie na ręce(jadowitych gatunków) to głupota z drugiej ciekawe doświadczenie)
zdjęcia trochę stare ale są aktualnie mam tylko węże
(z jednej strony branie na ręce(jadowitych gatunków) to głupota z drugiej ciekawe doświadczenie)
zdjęcia trochę stare ale są aktualnie mam tylko węże
kawu1. Siedząc przed monitorem, nazywasz innych "gimbusiarnią która widzi tylko ekran monitora". Chociaż, lepiej być "gimbusem", niż dzieciakiem z 4-b podstawówki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów