Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hobby (pasja, pot. konik) – czynność wykonywana dla relaksu w czasie wolnym od obowiązków. Może łączyć się ze zdobywaniem wiedzy w danej dziedzinie, doskonaleniem swoich umiejętności w pewnym określonym zakresie, albo też nawet z zarobkiem — głównym celem pozostaje jednak przyjemność płynąca z uprawiania hobby.(tak kurwa zajebałem z wiki)
Zluzuj majty, granie na xboxie to jest hobby czy się komuś podoba czy nie. Hodowanie ptaszników i granie na xboxie to to samo bo i jedno i drugie to strata czasu
Majty mam luźne bo noszę bokserki więc mi wszystko dynda i powiewa.
W moim wieku jesteś a się zachowujesz jak byś miał 17 lat.
Widzisz różnica jest taka że ty akwarystyke i granie na Xboxie nazywasz stratą czasu i pakujesz to do jednego wora, a ja nie. Bo czerpię z tego przyjemność . Wiec nic z tego że z wiki skopiowałeś znaczenie słowa 'hobby" bo to trzeba kurwa po prostu zrozumieć i odczuć na własnej skórze.
@up
Starcraft - klasyka gatunku.
no tak, chodziło mi o versicolor, z pośpiechu nie dopisalem.
Niech sobie będa i rózowe, napisalem czerwonawe wiec to pod to podchodzi:P
Santoryn co to za gierka dacie linka ???
Jak już ktoś to powiedział jest to Starcraft, gra ma sporo lat ale jest znakomitym RTS'em, możesz tez obadać Starcrafta 2 jeśli liczy się dla Ciebie grafika, ja nie grałem w dwójkę a do jedynki powracam co rok, dwa rozegrać parę partyjek
no kurwa człowieku czerpiesz z tego przyjemność tak samo jak gracze czerpią przyjemność z nabijania lvli(i dlatego i jedno i drugie można nazwać hobby), sam się przypierdalasz do człowieka który ma inne zainteresowania więc to raczej ty musisz zrozumieć pewne rzeczy...podaj choć jeden argument który świadczy o tym że twoje hobby jest lepsze od grania na xboxie... albo odwrotnie że xbox jest lepszy od hodowania tego gówna... wszystko to jest jeden chuj
Majty mam luźne bo noszę bokserki więc mi wszystko dynda i powiewa.
W moim wieku jesteś a się zachowujesz jak byś miał 17 lat.
Widzisz różnica jest taka że ty akwarystyke i granie na Xboxie nazywasz stratą czasu i pakujesz to do jednego wora, a ja nie. Bo czerpię z tego przyjemność . Wiec nic z tego że z wiki skopiowałeś znaczenie słowa 'hobby" bo to trzeba kurwa po prostu zrozumieć i odczuć na własnej skórze.
ddobry10 nie ma sensu dyskutowac z gimbusiarnia ktora widzi tylko ekran monitora/tv bo niewiedzą co to prawdziwe hobby ... pozdrawiam akwarystę
prawdziwe hobby
patrzenie w akwarium jest naprawdę fascynujące....
jak już kupisz akwarium i to dziadostwo to co potem z tym robisz?
Jak już ktoś to powiedział jest to Starcraft, gra ma sporo lat ale jest znakomitym RTS'em, możesz tez obadać Starcrafta 2 jeśli liczy się dla Ciebie grafika, ja nie grałem w dwójkę a do jedynki powracam co rok, dwa rozegrać parę partyjek
huj z grafiko mam tez diablo 2 loda i jest pro nakurwiam z łuku
A ci którzy od razu za klapka chwycili....murzynów byście lepiej klepali!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów