📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby u nas miał miejsce choćby promil tych wydarzeń... Podejrzewam, że mielibyśmy tutaj największe manewry wojskowe od 45'. Podwójne kurwa standardy.
Nie żebym był sceptyczny, ale w 0:19 te wozy są na ruskich blachach, chyba.
No kurwa wielkie zdziwienie że ich spałowali i skuli. A co mieli, patrzyć jak się wpierdolą do parlamentu i go zdemolują? Ta sfołocz już pokazała w Paryżu na co ją stać. Popalili ludziom samochody, sklepy, powyrywali bruk, ci troglodyci nie mieli nawet szacunku dla zabytków. To nawet jebani naziści nie podnieśli ręki na Łuk Triumfalny w czasie okupacji. Powinno się do tej dziczy otworzyć ogień karabinowy, a nie nagrywać jacy to biedni, poszkodowani bojownicy o wolność.
Zabawne jest to, iż ta sytuacja zaraz może zmienić się w konflikt zbrojny. Wystarczy jeden prawdziwy strzał w stronę policji, bądź na odwrót i już nikt nie będzie pytał kto zaczął, ale w ruch pójdzie ostra amunicja i mamy powtórkę z Majdanu, gdzie też tak się powoli zaczynało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów